Mooi zitzak naar mijn verwachting

Prijs en kwalitiet en optijd geleverd!

Prima product.... Blij mee

Snelle levering volgens afspraak. Zeer tevreden met de zitzak

geweldig bedrijf

snelle afhandeling en goede service

Blij mee.

Ben erg blij met de fitnessbal. Hij zit heerlijk en je houding van zitten corrigeer je direct. Mooie kleur rood en ook als fitnessbal te gebruiken! Aanrader.

Op deze Zak wil je wel zitten!

In een woord,...PRIMA. Mooie zitzak gekocht voor mijn dochter. Heel tevreden. Levering was langer ivm Corona, maar alles netjes ontvangen! Bedankt

netjes en snel

werd snel en netjes geleverd was ook goed verpakt

Heel tevreden van deze aankoop en van de site. Het is perfect beschreven. Je wordt van aankoop tot levering heel goed op de hoogte gehouden.

geen communicatie mogelijk

Geen communicatie mogelijk met zitzakken.nl over de levering van de goederen. Na 3 weken van dhl een code gekregen om te ontdekken dat de levering reeds had plaats gevonden!? Maar Niets gezien! Bij ikwilzitzakken.nl nog steeds geen antwoord op mails gekregen. Hoe gaat dit verder?

Op 11/11 een zitbal besteld en twee maanden nadien nog altijd niet aangekomen.

Deze zitbal zou geleverd worden 1 a 2 weken na de betaling. Ik hoor niets, ik krijg geen antwoord, geen zitbal. Dit is al 2 maanden geleden.

Redelijk

Wat ik vreemd vind is dat ik geen reactie krijg op een vraag die ik stel via mail, maar dat de vraag wel woord uitgevoerd. Contact met je klant hebben en houden is van essentieel belang. Wat ik ontzettend slecht vind is dat je zelf de retourkosten moet betalen. Past niet meer in deze tijd. Dit is voor mij de reden om niets meer te kopen bij jullie. Ik weet zeker dat er meer klanten weglopen hierom. Het product is een courant product en ergens anders prima te krijgen.

Fijne service!

Snelle levering, kwaliteitsvol product! Zeer tevreden!

Snel geleverd en mooie kwaliteit!

De kussen waren super snel geleverd en zijn van mooie kwaliteit!

Duidelijke site en snelle levering

Mooie poef gekocht, voldeed aan de verwachtingen. Snelle levering.

Vlotte correcte levering

Artikelen vlot geleverd

Snelle service, goed product

Zitzak net voor kerst besteld in de hoop dat deze optijd zou zijn met de drukte. Een dag voor kerst was hij binnen ondanks dat overal producten te laat geleverd werden. Perfect! Goed product, precies wat je bestelt.

Poef

Super mooie poef, de kleur is precies dezelfde als de afbeelding, zeer snelle levering.

Zeer tevreden!

Leuke, lekker zittende zitzak welke snel en correct geleverd is. Een aanrader!

Snelle levering, heerlijk zitten met een steuntje in de rug

Allereerst kwam de zitzak, ondanks de feestdagen, supersnel! En hij zit heerlijk. Dit is een grote zitzak waardoor je ook een steuntje in de rug hebt. Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen zit hij super.

de aankoop die ik heb gedaan was exact volgens verwachting.

Ondanks de drukten was mijn bestelling op de afgesproken tijd. Ook was alles zo als verwacht en voldeed aan alle eisen. Echt een aanradende als je een zitzak zoekt die aan al je eisen moet voldoen.

Snelle levering ondanks drukke tijd Goede kwaliteit

Keurig op tijd geleverd en precies zoals op foto stond. Zit heerlijk

SUPER!

Super snelle levering, de ochtend erna stond het al op de oprit. Goede kwaliteit en heel comfortabel.

Wij zijn zeer tevreden,zowel met de product als de levering,helemaal top

Heel comfortabele zitjes

Prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering & mooi product!

Snelle levering & mooi product

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.