Positieve ervaring

Positieve ervaring

Niet te goed

er is geen bevestiging dat het pakket is aangekomenen én wacht je gewoon tot het geld terugkomt

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

alles positief verlopen

alles positief verlopen

Prima zitzak, snel geleverd

Heel mooi, It goed, is zacht en stevig tegelijkertijd. Ware grootte.

Top.

prachtige zitzak, snelle en zorgvuldige levering

prachtige zitzak, snelle en zorgvuldige levering. Onze dochter is erg blij dat Sinterklaas voo Ikwilzitzakken heeft gekozen.

Alles goed dikke duim voor jullie

Op tijd geleverd voor sint

Mooi product goed ingepakt

Alles klopte

Alles ok

Mooi bean bag

Op de site stond een levertijd van 4 tot 6 weken maar binnen 1 week was de bean bag binnen. Netjes verpakt en mijn dochter is er blij mee.

Mooi en bruikbaar product

Snelle levering. En een mooie balanceerbal met hoes!

Snelle verzending en goede prijs.

Mooie zitzak, viel alleen wat kleiner uit dan gedacht.

Tevreden!

Goede omschrijving van de zitzak, snelle en correcte levering. Zoontje is tevreden, veel spel -en zitmogelijkheden.

Zit prima, bezorging dramatisch

Wij hadden een zitzak besteld voor onze hond twee weken voor haar verjaardag. We wilden de zitzak graag tegen voor haar verjaardag. Er was iets mis gegaan met de bestelling waardoor we de zak niet gekregen hadden. Het bedrijf zou er voor zorgen dat we zo snel mogelijk de zitzak alsnog zouden krijgen. Vervolgens bleef de zak dik een week bij dhl liggen. We kregen de zak denk ik een maand na de bestelling. Onze hond had haar zitzak niet op haar verjaardag en ook niet op dierendag een week later. Uiteindelijk hebben we de zitzak wel gekregen. Ik moet eerlijk zeggen dat ze zitzak heerlijk ligt en onze hond er dol op is. We zijn er al met al toch heel blij mee. Maar de levering en bezorging liet wel te wensen over.

Klein

Eerst de zitzak L besteld.. deze was veel te klein. Daarna de XL bestelt maar het formaat viel me van deze ook heel erg tegen voor een meisje van 4.

Mooie poef

Alles goed verpakt en binnen beloofde termijn geleverd.

Goede service en mooi artikel

Goede levering en prima kwaliteit

Tevreden

Prima kwaliteit!

Goeie service, nette verpakking

Fijne levering

Mooi en op tijd geleverd.Mooie poef zo als hij ook op de site staat.

Helemaal zoals verwacht en gehoopt

Prima en snel

Prima zitzak. Voldoet aan de verwachtingen. Lekker snel bezorgd.

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.