Goede kwaliteit zitzak, snelle levering.

Puffi Lounge Chair Adult besteld. Deze was goed gevuld en degelijk uitgevoerd. Zitcomfort is prima! Ondanks aankomende feestdagen toch heel snel geleverd.

Mooi en comfortabel

De vluv is eenvoudig in elkaar te zetten. Mooie afwerking en zit comfortabel. Bezorging was snel.

Update : slecht ervaring die toch goed is opgelost.

Updat3 03-12 werd en kontakt met mij opgenomen en excuses aangeboden. Het geld zou meteen teruggestort worden, wat klopte en al binnen 1 dag op mijn rekening stond. Daarbij sturen ze als compensatie een kado op. Netjes dat hadden ze niet hoeven te doen. Op 26-10 een poef bestel bij “Ikwilzitzakken.nl” en die werd de 28-10 bezorgd. Helaas was de poef niet wat wij wilde, en kontakt met klantenservice voor aanvraag retour. De poef is op 09-11 ontvangen door “Ikwilzitzakken.nl”. Daarnal 2 keer kontakt gehad met klantenservice over deze retournering omdat ik geen bevestigingsmail ontvangen had. Maar klant mail van “ikwilzitzakken.nl” dat ze spoedig terug komen met een bevestiginsmail. Ik heb diezelfde dag nog een mail gestuurd met de track & trace gegevens. Helaas heb ik weer klantenservice moeten bellen omdat ik nog steeds niks ontvangen heb, en ook geen geld retour. Tot op heden niks…….slecht. Een bericht op de fb van "ikwilzitzakken.nl" wordt meteen verwijderd.

Snelle levering, mooie zitzak !

Fijne zitzak , prima zitzak !

tiptop

snelle service! kwaliteit!

Communicatie kan beter

UPDATE bij onderstaande: uiteindelijk nam men na een dikke 2 maanden toch contact met me op, legde men me uit dat er stockproblemen en ziektes waren en bood men me aan het geld terug te storten, dat is nu gebeurd. Ik kreeg ook een korting aan geboden bij een andere bestelling. Eind goed, al goed... Gek, al die positieve reviews. Ik heb mijn Ambient Lounge Accoustic Sofa Eco Weave ruim een maand geleden besteld, er zou een levertijd zijn van 3 tot 5 dagen. Vele telefoontjes en een maand later, heb ik nog steeds NIETS ontvangen. Ik betaalde 289 euro voor de zitzak. Vandaag staat die op de site aan 260 euro door Black Friday. Dus een maand geduld levert 29 euro verlies op?? Ik mailde en belde al vaak met de klantendienst, de mensen die daar werken zijn super lief hoor, maar ze doen niks anders dan je beloven een mailtje te sturen en dan hoor je er niks meer van tot je zelf weer eens belt. Vandaag voor de tigste keer gebeld, ze gingen wéér eens een mailtje sturen. Ik kreeg als tip mijn bestelling te retourneren zodat ik de zitzak dan meteen erna aan de lagere prijs kan bestellen. Tja, moeilijk iets te retourneren dat je nooit ontvangen hebt hé... wie zegt dat ik mijn geld terugkrijg voor het retrouneren van iets wat niet geleverd heb? In dat geval zou ik 289 én 260 euro kwijt zijn zonder een zitzak in handen te hebben. Ik was eigenlijk van plan een tiental zitzakken te bestellen. De bestelling van die eerste zitzak deed ik om zéker te zijn van de kleur. Chantal ging me een offerte sturen voor het volledige pakket van zitzakken. Ze is een super lieve vrouw hoor, maar na een maand heen en weer mailen, heb ik nog steeds geen offerte ontvangen. Misschien kan het bedrijf niet mee door allerhande Covid- en andere problemen, maar in dat laatste geval verwacht ik toch wel enige communicatie. Nu krijg ik het gevoel dat ik met een bende oplichters te maken heb :-( Hopend op een snelle en goede oplossing!

kwaliteit en snel geleverd

Wat een grote keuze op de website! Alles werd snel geleverd. De bal (VLUV) en hoes zaten in een mooi verzegeld verpakt stoffen tasje met rits. Handleiding, handpomp en reservestukjes waren netjes meegeleverd, met extra opzetstukken voor gebruik met andere pompen. De afwerking van de hoes is pico bello met degelijke, net afgewerkte naden. Het handvat van de bal is stevig en handig bij gebruik. Ik ben heel blij met de zitbal.

très bon service de livraison et produiots de qualité

Dommage que des conseils d'entretien des sacs ne soient pas disponibles sur le site, notamment pour les recharges des sacs en mico-billes.

Geen terugbetaling.

Ik bestelde een zitzak. Ik stuurde hem terug. Terwijl deze al een maand werd teruggestuurd, ontving ik nog steeds mijn geld niet terug.

Prima product en service!!

Alles is prima verlopen. Product zoals omschreven. Snelle levering. Een aanrader!

Excuus mail ontvangen

Na een week toch een mail ontvangen met excuses en een kortingscode voor het lange wachten. Dat is netjes. Ik had ondertussen echter wel ergens anders gekocht.

Wat een fantastische zitzak

We zijn heel blij met de aanschaf van deze geweldige zitzak. Lekker groot en zit heerlijk. Savonds ploft mijn man of ik er op. Vormt mee met je lichaam. en overdag de Kids, ze kunnen er samen op zitten. Kijken een filmpje of lezen een boekje, en nog een voordeel, zo blijft de bank netjes ook

Supersnelle levering en een hele blije zoon!!

Als verjaardagscadeau wilde onze zoon graag een zitzak. Na wat research op internet uitgekomen bij ikwilzitzakken.nl omdat ze goed aangeschreven staan en de prijs ook gunstig is. Samen met onze zoon een zitzak uitgekozen. Zijn lievelingskleur turquoise was er! Yes! Hij helemaal happy! De bestelling op woensdagmiddag geplaatst, op donderdag kregen we een mail dat hij verzonden was en vrijdagochtend om kwart voor 9 hadden we hem al in huis! Wat snel zeg!!! Toen onze zoon uit school kwam en de enorme doos zag staan wist hij eigenlijk al genoeg en kon niet wachten om hem open te maken. Meteen verrukt van de geweldige kleur, en oh, wat voelt hij fijn aan!!! Sprong hij erop en is er niet meer afgeweest ;-) Ik zeg: "geslaagd!!"

Mooie stevige zitzak, snel geleverd

Helemaal super !

Toppie geregeld

Prima zak en geleverd volgens de afspraak

Goede en snelle levering van de zotzak

De zitzak is erg mooi en was snel geleverd.

zeer correct verlopen....zoals het moet zijn eigenlijk

hebben een fantastische zitzak gekocht en dit zal niet de laatste zijn ben zeer tevreden

Zeer goed product

Het product is exact zoals op de foto in de advertentie

Ik had een klacht en werd 2 x niet teruggebeld

De zitbal die ik had besteld leek niet groot genoeg voor de hoes die erbij zat. Toen ik belde om te vragen hoe dit zat, werd ik gelijk afgepoeierd met de mededeling dat ik zou worden teruggebeld door de desbetreffende afdeling. Een paar dagen later had ik nog steeds niks gehoord en heb ik opnieuw gebeld. Toen heb ik weer mijn telefoonnummer achtergelaten, want ik zou weer teruggebeld worden. Tot op heden heb ik niks gehoord. Inmiddels heb ik door middel van YouTube en hulp van andere mensen de zitbal hard genoeg weten op te blazen, waardoor het probleem zich vanzelf opgelost heeft. Maar het is natuurlijk ontzettende slechte service!

What you see is what you get

Zitzak besteld, snel bezorgd en de zitzak zit heerlijk.

Stipte levering en makkelijk te gebruiken

Helemaal wat we nodig hadden

Ziet er prima uit, Alleen voor 15.00 besteld volgende dag in huis dat klopt NIET was een dag later , Had zitzak rond 13.00 besteld

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.