Unbelievable service !!!

I want to thank you so much for your excellent service!! I am staying in South Africa and our Daughter moved to Amsterdam last year December. We ordered two zitzakken from you and could not believe the speedy service and delivery. And the quality of the zitzakkens is outstanding. Many thanks I will definitely order again from you, there are still a few gaps to fill in our daughter apartment. Good luck to you all and stay healthy. Ina Colyn

gewoon goed

Snelle levering en de zitzak is precies zoals op de website vermeld staat (foto's en omschrijving)

Mooie kwaliteit, goede prijs en top service!

Recent kochten wij opnieuw 2 B-Bag extreme lounging zitzakken via deze site. Makkelijke website, correcte prijzen en als je vragen hebt, zeer snel en correct antwoord. Ook de levering gaat zeer vlot. Dag nadien al geleverd. Dus kortom: mooie kwaliteit, goede prijs en super service. Zeker een tevreden klant!

Prima communicatie

Dit was de2 de bestelling en weer voor herhaling vatbaar. Producten goede kwaliteit

Fantastische zitzak

De kwaliteit en zitcomfort van deze zitzak zijn zeer goed.

Vlotte service

Vlotte en correcte service. Goed product.

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Mooie zitzakken, snelle levering!

4 zitzakken voor school besteld, voor in de leeshoek. De kinderen vinden het geweldig. Heerlijk ontspannen een boekje lezen.

Keurig op tijd‼️

Advies: graag met verpakken rekening houden dat de inhoud klem tegen het deksel zit, mogelijk extra laag karton toevoegen. Nu bij openen met mesje, kleine scheur ontstaan aan de stoel, gelukkig onderkant, goede vriendin heeft dit kunnen repareren op naaimachine. Echter wel tijdje bezig geweest om korrels eruit en weer erin te krijgen. Gelukkig klaar voor de verjaardag van m'n kleindochter vandaag.

Slechte ervaring met retourneren, maar rechtgezet door de firma!

Owv de zitzak die net iets groter was dan de maximale afmetingen, kreeg ik het product niet teruggestuurd. Niet met post.nl, DHL, ... niets. Na contact met de firma zelf kreeg ik een gratis pick-up mogelijkheid en erna een mooie korting om het product toch te behouden... Dus ondanks het omslachtige en lang proces uiteindelijk toch tevreden dankzij het optreden van de firma!

Producten op de site zien er beter uit dan live

De eerste zitzak die ik bestelde was niet alleen veel kleiner dan ik dacht; de kleur was ook een stuk doffer, waardoor de beoogde zilverkleur een somber grijs bleek te zijn. De tweede zitzak had wel het beoogde formaat, maar de gewenste knalgroene kleur van de site bleek een beetje lichtgevend geelachtig te zijn in het daglicht. Ook kon ik niet meteen terug sturen; daar moest eerst een mailwisseling met klantenservice overheen gaan, waarna ik de retourkosten zelf moest betalen. Wel een heel snelle, keurige afwikkeling door klantenservice.

Snel en goed

Snel geleverd top product zit heerlijk

Prima en nette artikelen en levering

Snelle levering en een mooi product

Op aanraden van mijn osteopaat een zitbal besteld. De volgende dag netjes geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Zelf opgepompt, zo gedaan hoor, maar de zitbal opgepompt leveren, zou een extra service kunnen zijn. De website is overzichtelijk met leuke, hippe en moderne artikelen. Ik ga zeker nog eens shoppen bij ikwilzitzakken.

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.