Heel erg tevreden !

Bestelde zitzak was eerst niet voorradig maar we konden annuleren. Hadden tijd en dat dus niet gedaan. We kregen bericht wanneer ze terug beschikbaar waren, paar weken later. Goede service

Dochter heel blij

De gele zitzak besteld zodat mijn 7jarige dochter kan chillen op haar kamer, zit heerlijk!

Mooi product en prima service!!!

Geen seconde spijt van mijn bestelling. Echt waar voor je geld!

Hele gezin blij met de zitzakken!

2 zitzakken besteld, waarvan aanvankelijk 1 met productiefout, maar zeer vriendelijk en snel geholpen en kosteloos een nieuwe zitzak ontvangen. Hele gezin maakt er goed gebruik van en de beschermhoezen maken dat ze in weer en wind buiten kunnen blijven staan. Heel tevreden en zeker aan te raden!

Goede service!

Uitstekend opvolging van track and Trace

Maandag besteld outdoor zitzakken en donderdag niks gehoord.. dus mailtje gestuurd en bleek dat onze track en trace gestopt was bij de leverancier maar de eigenaars van dit bedrijf zijn er achteraan gegaan en we hadden vrijdag onze zakken voor onze poolparty zaterdag! Zeer goed materiaal en zeer professioneel opgevolgd door de eigenaars en sat mag zeker vermeld worden .. leveren vanuit Nederland naar Belgie is niet zomaar wat .. alle respect naar de eigenaars dankjewel

Mooi product

Kritische consument hier. In eerste instantie was de communicatie ronduit slecht. Ik lijd niet in stilte, dus ik heb dat per telefoon en per mail heel erg duidelijk gemaakt. Daarna viel het kwartje bij dit bedrijf en was de communicatie top. De dame van de klantenservice bleek een schatje. Toen het product kwam (later dan beloofd, maar als ik daarvan op de hoogte ben, vind ik dat prima), was ik super tevreden. De outdoor zitzakken zitten heerlijk, de kleur is on point en mijn tuin lijkt wel een lounchebar.

Broken product

The product arrived broken/ripped. As the Package was very big, we did not return it but tried to sew it ourself.

Besteld en snel in huis.

Leuk, makkelijk te bestellen en veel dank!

Mijn kleinkinderen hebben alle 3 een geweldige zitzak op hun kamer, en zijn super blij, dan is Oma ook super blij, dank zitzakken!

De levering is goed aangekomen. De zitzak was héél mooi.

B-bag

Prachtig product. Prima website. Makkelijk bestelproces. Zeer goed verpakt.

Correcte, snelle levering, leuke zitzak

Leuke zitzak Correcte en snelle levering

WAARDELOOS BEDRIJF

Groet zitzak besteld, staat bij 2-4 werkdagen levertijd. Pas 1,5 week later wordt er een pakket bezorgd. Alleen de hoes! Zelf overal achteraan moeten gaan om te horen dat de inhoud apart geleverd wordt? Nu 2 week verder en nog niks. Waardeloze antwoorden van de klantenservice. Ik zeg hier NIET bestellen!

Goed geregeld

Top zitzak!

Heerlijk comfortable zitzak. Gelijk nog een zitzak besteld. Supersnelle levering.

Heerlijk.

Heerlijk om in te zitten, liggen, hangen en voor mijn zoon om te gamen

Mooie comfortabele zitzak. Helaas niet UVbestendig. Taupe kussens zijn na twee jaar roze…

Keurige levering conform afspraak

Doen wat ze beloven snelle levering en feedback

snelle levering, mooi product en prima klantenservice!

Mooie zitzak met poef en kussen, prima kwaliteit. Vriendelijke klantenservice met advies. Zeer snelle levering. Kortom zeer tevreden!

De Extreme Lounging b-bag Indoor Teddy zit goed

Ik ben een man van 184 en voor mij is hij net groot genoeg om er confortable op te zitten. Voor mensen tot 184 raad ik deze zitzak zeker aan.

Goed gevuld, snel geleverd

De zitzak zit lekker, en was (goed) gevuld bij de levering. Ik was initieel bang dat ik zelf vulling mocht gaan zoeken, maar dat zit er bij inbegrepen.

gewoon goed

snelle en correcte afhandeling

Derek

Zeer correcte service en levering. En vriendelijke nazorg! Uitermate tevreden.

Mooi en zit lekker

Hij is goed gekeurd door mijn kleinzoon hij vind hem heel mooi en zit heerlijk

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.