Good service

I ordered a beanbag, it happens to be too small. The return process and ordering a new one ran smoothly.

Super mooi materiaal

Alles op tijd volgens aangegeven datum, mooi materiaal, zeer degelijk, maar vooral de zitzak zit fantastisch

Ik heb hier online een zitzak gekocht inclusief een klein poefje. Het kost flink wat geld, maar de prijs is erg te danken aan de goede kwaliteit van de zitzak en poef. Netjes afgewerkt en goede kwaliteit stof! Volgende dag al in huis!

Snelle en vriendelijke service

Zie hierboven

Ietwat teleurgesteld

De zitzakken werden netjes op tijd geleverd. De kleuren zijn naar verwachting, maar over de zitzakken zelf ietwat teleurgesteld. Doordat de vulling direct onder de hoes (kleine piepschuim balletjes) zit kan de buitenste hoes niet in de was (hopen ook dat kindlief zelf niet eens de rits open maakt want dan kan het feest beginnen...). Ook zit de L hoger dan de XL zitzak. De vorm is geenzins pointy te krijgen als de naam wel deed vermoeden. Maar kinderen zijn er blij mee...

Leuk product, kleur kwam overeen, snel geleverd. Bij een vraag een snel antwoord! Top service.

Relax

Een heerlijk zit zak wat in iedere vorm het naar jou zin maakt. Voornamelijk gekocht voor mijn twee kleine kinderen en die vinden het heerlijk om in te chillen of op te liggen.

Veel keuze en snel geleverd

Wij vonden hier onze zitzak. Erg veel keuze en echt super snelle levering, erg fijn want je wil natuurlijk meteen op die zak ploffen. Dikke aanrader wat ons betreft!

Hele fijne, goede zitzakken!

Voor het eerst op deze site besteld, zeer tevreden, snelle service en goed product. Wij hebben een grote zit/ligzak besteld voor buiten en hij is van goede kwaliteit en zit heerlijk.

Mooie kwaliteit zitzak

Levering duurde iets langer en was minder overzichtelijk, omdat via DHL Duitsland werd bezorgd.

Snel geleverd en ze zitten heerlijk!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Toch slechts een 8 omdat de aangegeven levertermijn (levering we volgende dag) niet werd nagekomen.

Super snelle levering !

Super snelle levering en wat een mooie zitzak wij zijn er super blij mee ! Ik zou het zeker aanraden.

aangenaam zitten op een mooie zitbal

door lage rugpijn kon ik niet lang op een stoel of kruk bij mijn werk-\eettafel zitten. dank zij de zitbal heb ik geen last meer. bovendien is mijn zitbal esthetisch verantwoord. daar moest ik wel iets meer geld voor uitgeven.

Heerlijk en mooi en afgewerkt

Top poef!

Super blij met de poef en heel snel geleverd!

Precies wat er beloofd werd

top

Al lange tijd had ik in de planning om een lounge zit zak :) aan te schaffen en nu eindelijk kan ik er echt van genieten. Snelle service en goed ingepakt maakt deze prachtige licht blauwe zak indruk! Om in te proosten en een tukkie te doen ....

Gave zitzak die ook lekker zit

Mooi product en snelle verzending, wij zijn er erg blij mee!

Mooie zitzak. Bezorging was snel.

Comfortable and good quality

Comfortable and good quality, a bit pricey but worth it

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn bestelde zitbal werd 2 dagen later al geleverd. Goede handleiding en de nodige hulpmiddelen (pompje) in de doos dus 10 minuten later kon ik de zitbal al in gebruik nemen. Mooie kleur en goede kwaliteit.

zeer tevreden van de aankoop

is zalig om op de zitzak te liggen op het zwembad. is relaxerend

Ik zit héérlijk!

De sittingpoint besteld zit en ligt héérlijk!

Geweldig goede service

Top! Besteld en zeer snel geleverd. Artikelen van zeer goede kwaliteit.

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.