Leuk ervaren

Perfect!

Veel keuze, snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Super snel, goed en goedkoper!!

Mijn product was overal niet leverbaar en bij jullie wel. En ook nog in de aanbieding. Had het de volgende dag al in huis!!

Very good!!!!

Nice products!

• Snelheid/Levertijd

IT is perfect for me. Thanks you very much

• Snelheid/Levertijd

Goede snelle service en levering

Goede snelle levering

Alles was goed. Snelle verzending

Very good

I always order my hair gel here. & the prices are great.

De snelle levering

Je kunt erop vertrouwen dat de levertijd juist is.

Good

Good

Perfect.

Snel bezorgd en netjes ingepakt.

geweldig bedrijf

altijd op tijd met het leveren van de goederen. een keurig nette klantenservice, werkelijk heel goed!!!!!

• Snelheid/Levertijd

Bijna alles gevonden voor een goede prijs

Goed ervaring Kon niet alles vinden wat ik wilde, maar wel een goede prijs

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatieve Locs, zacht, licht en prachtig!

Zou deze zeker weer bestellen! De locs zijn zacht, jeuken niet. Lekker licht op je hoofd. Ik heb 4 pakken op mijn hoofd zitten en het voelt nog steeds niet zwaar aan, wat je wel bij andere merken kan hebben. En het ziet er prachtig uit, niet twijfelen gewoon bestellen.

Fantastic

Heel snel gekomen, het haar is heel goed kwaliteit en de producten waren heel goed

• Snelheid/Levertijd

Snelle reactie en goede service

Perfect!

Prima product, snel verstuurd en mooie prijs

Goed, nice

Ik ben zeer tevreden met kwaliteit en service van producten .

• Snelheid/Levertijd

De producten werden snel geleverd

Goede qualitiet en service

Ik had gebeld om te kijken of die bestelling op tijd zal komen wegens feestdagen en ze hebben ervoor bezorgd dat alles netjes en op tijd werd geleverd

Great service

The delivery was on time and the products were superb. Always love the range of braid colors.

• Snelheid/Levertijd

Alleen jammer dat sommige artikelen die niet meer in verkoop of voorraad zijn soms nog zichtbaar zijn op de webshop.

Fijne en betrouwbare winkel

Fijne en betrouwbare winkel met snelle levering. Top!!!

Dank u voor uw hulp

Dank u voor mijn bestelling . Snel levering naar mijn thuis. Goed kwaliteit product voor haar. Gelukkig niewjaar 2024. Bag Eylem...

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden als klant van hairparadise. Altijd prima spul en béter dan dat je op de meeste plaatsen zult vinden !

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...