Goede communicatie snelle levering keep it up

Awesome

The service and products are always amazing

Ze zijn geweldig

Geen problemen de vlechthaar is zo goed

Mooie kwaliteit haarproduct

Snelle verzending, mooi product. Zoals altijd! Ik ben er blij mee! Bedankt!

• Snelheid/Levertijd

De service was snel en de producten kwamen in perfecte staat aan

Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit en de zorg voor detail. Bedankt voor een vlekkeloze winkelervaring—ik kom zeker terug!

• Snelheid/Levertijd

Mooie prijs en Mijn paketje de volgende dag zelfs ontvangen. Heel blij dermee.

tevreden

Goede prijs , haar wat ik wilde , snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Altijd tevreden bij jullie, bedankt!

Top !

Envoi rapide et colis bien emballé, avec des cadeaux en plus

• Snelheid/Levertijd

Goede webshop, snelle levering.

Duidelijke webshop en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Bestelde producten waren goed. Ik kan ze goed gebruiken

Snelle levering en duurzame produkten

Zeer goed!

Het was goed , en mijn packet werd snel geleverd.

TOP!

Dik tevreden met de kwaliteit. De afhandeling?....KEURIG!

Professioneel

This is my second time of ordering products from this company, delivery is always on time, quality of product and service is top notch. Keep up the good work

• Snelheid/Levertijd

Goed hoor, Snelle levering en wordt ook gebeld als er iets niet op voorraad is. Prima communicatie.

Enkele spullen niet geleverd

Toen ik mijn bestelling binnen kreeg ontbraken er 2 producten. Ik heb gelijk een bericht gestuurd (31 juli jl.), maar tot heden geen reactie

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

Aangegeven voorraad chrochet haar die ik had besteld bleek na bestelling niet op voorraad te zijn!

Slecht ik had haar besteld en dat bleek niet volledig op voorraad te zijn. In overleg met een medewerker heb ik ander haar daarvoor in de plaats genomen dat goedkoper was. Ik heb hier meerdere malen over gemaild maar ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Dit noem ik gewoon diefstal. Omdat zaken niet blijken te kloppen raad ik iedereen aan om hier niets te bestellen! En heb ik 1 ster gegeven als ik er 0 kon geven had ik het gedaan.

Negatief

Product voldoet niet aan belofte en heeft een eigenaardige geur. Hierdoor "stink" je als het ware de gehele dag. Een lekkere geurtje aan toevoegen zal wonderen doen bij het verkoop.

Snele bezorging goede product

• Snelheid/Levertijd

Ik had pre stretched braids besteld, hiervan was helaas een kleur niet op voorraad, ik werd keurig gebeld en gemaild en hierop kon ik een andere kleur uitzoeken. Nadat dit geregeld was, is mijn bestelling direct verzonden en was de volgende dag al in huis! Ik ben blij met de producten van Hair-paradise, mooie en goede kwaliteitsproducten Dank voor jullie goede service en tot de volgende bestelling!

Goed product

Perfect en snelle levering

Overzichtelijk om op de site te zoeken naar mijn item,prima betaalmogelijkheden. Snel verzonden!

Blij verrast

Ik was blij met de Koran beauty cleansing butter. Ik ben daar heel tevreden over. Heel fijn spul. Het beste wat ik tot nu toe heb gebruikt.

Sufride

Das Produkt kam so an, wie ich es bestellt hatte, und es gefiel mir sehr, dass ich bei Änderungen an den Haaren eine sehr gute Kommunikation hatte, da es schon seit einiger Zeit ausverkauft war oder keine Referenz vorhanden war und die Bestellung extrem schnell eintraf..

• ¿Nos recomendarías?

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...