Snel en netjes verpakt

Snelle bezorging.

Helemaal top!

Mooie prijs en binnen 1 dag binnen

• Snelheid/Levertijd

Gemakkelijk winkelen, goede informatie en snelle levering. Fijne ervaring

Goeie service goed kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Fijne en goede service. Er wordt goed meegedacht met de klant. Ook snelle verzending.

Bestelling snel geleverd

Veel producten, snelle levering, leuke aanbieding!

• Snelheid/Levertijd

Producten zoals beschreven, goede prijs!!

Super snel verzonden. Keurig en efficient ingepakt. Producten zoals beschreven, goede prijs!! Zeer tevreden. Toen ik online bestelde wist ik eigenlijk niet dat dit 'gewoon' van de winkel uit Den Haag kwam. Deze winkel heeft sinds mensenheugenis altijd de nieuwste haar trends in het assortiment gehad. Fijn om te zie dat dit zo is gebleven.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goed product. Ik zal zeker nog een keer bestellen

geweldig!

Grote voorraad en supersnelle levering!

• Prijs N.v.t.

Heel fijn

Snel en netjes geleverd

Producten waren allemaal voorradig. Snelle check out en levering.

Snelle levering, slechte kwaliteit

Ik heb al járen dezelfde kleur van ditzelfde merk. Ik kocht het hier voor het eerst omdat ik de aanbieding tegenkwam. Normaal is het haar van mermaid altijd van goede kwaliteit. Nu lijkt het wel plastic. Het is hard, stug en totaal niet soepel. Het is een en al knoop en de punten verschrompelen zonder er iets mee te doen. Enorme spijt van deze aankoop

Voldoende

Ik bestel met een email, stuur dan een email als er wat mis is en geen whatsapp bericht. Vorige keer kreeg ik een kapotte deksel van een yari product was niet vervangen doordat het via whatsapp moest en die was netjes via email vestuurd.

Zeer tevreden!

Op woensdag bestelling geplaatst met oog op 1-2 dgn levertijd. Uiteindelijk gebeld vrijdag dat 1 kleur niet op voorraad was, dus netjes opgelost, maar was haast bij, ik had het zaterdag nodig. Hair-Paradise heeft dit geweldig opgepakt en zaterdag einde middag had ik het alsnog in huis. Ben echt dik tevreden, top service!

Fijne service

Ik heb mijn producten optijd ontvangen en het was goed

Misleiding

Altijd naar alle tevredenheid besteld en deze ook ontvangen. Jammer dat ik nu een product heb ontvangen die geheel niet aan mijn verwachting voldeed. Het artikel was zo lelijk dat ik het meteen heb gedaan! Jammer! Nog steeds een goed club en zal mensen ook aanbevelen te bestellen.

Snel en correct

Mijn bestelling was snel en correct geleverd

• Snelheid/Levertijd

Goede website en snelle levering

Fijn product

• Snelheid/Levertijd

Alles vlgs afspraak. Geweldig. Nergens goedkoper gezien.

Alles vlgs afspraak. Geweldig. Nergens goedkoper gezien. Kan ik er meer over zeggen. Goed.

• Snelheid/Levertijd

Heb mijn haar nooit ontvangen.

Zou graag mijn geld willen terug krijgen.

Fijne producten snelle levering

Fijne haar producten

Goede en duurzame producten

Alles naar wens, levering gaat super snel

• Snelheid/Levertijd

Veel producten op voorraad en snelle levering, top!

Prima online shop

Ik ontvang mijn bestelde producten altijd in goede staat en optijd.

teleurgesteld

Ik bestel mijn haarproducten altijd bij dit bedrijf door de ruime keuze en de snelle verzending. Voorbije zaterdag zijn mijn producten toegekomen waarvan er 3 van de 5 potten stuk waren toegekomen. Erg jammer want ik had ook voor mijn schoonmama besteld. Ik vind het jammer dat er nog niet geantwoord is op mijn Whatsapp bericht, nog is er naar mij teruggebeld via de telefoon terwijl dat wel beloofd was. Kunnen die 3 producten ter vervanging van, gewoon terug opgestuurd worden aub? Want we zijn ondertussen al 4 dagen verder en ik zou willen weten hoe het nu zit. Alvast bedankt.

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...