Fake products

Ik raad jullie aan om niet te kopen bij deze mensen want ze hebben mij nappe/ fake producten doorgestuurd naar terwijl dat ik meer hebben betaald, ik ben teleurgesteld

Prima, snelle verzending.

Geen enkele klacht.

goed!

Fijne producten en snel bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Prettige ervaring met de webwinkel.

Snelle levering, goed verpakt. Prijzen zijn ook ok.

Rapide et efficace

Ma commande est arrivée rapidement et en bon état.

Goed kwaliteit producten

de levering was vrij snel en de producten waren zo origineel

Snel

Snelle levering goed verpakt goed haar.

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs/kwaliteit, en een geweldige service.

• Snelheid/Levertijd

Sneheid en leveren was goed

Snelle service goede kwaliteit

Heb hier crochet braids besteld. Ik had het haar snel binnen en de kwaliteit van het haar is goed. Irriteert de hoofdhuis niet na invlechten zoals ik dat soms wel bij andere merken heb.

Snelle verzending

Snelle verzending en blij met de lipstick

Heel goed thank you

Heel goed op tijd gestuurd

• Snelheid/Levertijd

I love the producten and was very good

All the producten is good en are enjoy it

Tres bien

Tb

• Snelheid/Levertijd

Fijne website en goede snelle service

Top producten.

Op aanraden van mijn kapster die het gebruikt! Mijn haar is weer vol en breekt niet meer. Een echte aanrader!

Supersnel!!!

Betrouwbare shop met een snelle levering

Tevreden

Levertijd was het snel

Veel keuze

• Snelheid/Levertijd

Niks mis met Hair-paradise maar wel met bezorgdienst

Ik heb tot nu toe maar twee keer besteld via DPD en alleen maar gezeik! Nooit meer via DPD. Wat een schandalige bedrijf. Zolang jullie bezorgen via DPD zal ik niet meer bestellen bij jullie maar in de winkel halen. Jullie als Hair Paradise zijn top maar niet keuze DPD. Zou daar goed over nadenken! Eerste keer bestelling hele dag thuis gezeten pakket niet bezorgd volgende dag een mail dat niemand thuis was. Deze week pakket besteld krijg ik een mail met een schandalige tijdstip nl tussen 22.45 en 23.45. Opgebleven tot 00:00. En wat denk je niet bezorgd! Volgende dag bel ik boos op. Zegt een medewerker de volgende dag wordt het bezorgd tussen 14:00 en 15:00. Wederom niet bezorgd. Ben 3 medewerkers verder. Laatste zei dat enige oplossing een afhaalpunt is. Toen heeft hij het adres aangepast moest ik het ergens ophalen! Nooit problemen met DHL of Postnl. Als je irritatie wil moet je vooral bij DPD bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Ik heb een aantal haarproducten besteld, waarvan 1 item niet meer te verkrijgen was. Echter er is direct contact opgenomen met mij en een goede oplossing aangeboden. Helemaal top!

• Snelheid/Levertijd

goede producten en snelle levering aan huis

haren weave is ook verkrijgbaar in europese kleuren zoals blond 27 en rood. en redelijk in prijs. levering is binnen 1 of 2 dagen. prima winkel.

Knap!

Prachtig!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en altijd voorraad

Snelle levering van artikelen en altijd op voorraad van de artikelen. Nog geen vervelende ervaringen gehad met Hairparadise, dus 5 sterren!

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...