Bei Fragen rufen Sie sogar an

Ich bestelle regelmäßig und das schon länger die Haare dort und bin sehr zufrieden. Schnelle Versand, gute Qualität und eine Kleinigkeit wird immer mit eingelegt. Ich kann es jedem nur weiter empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Zeer uitgebreid assortiment met hele snelle levering. De communicatie hierover verloopt goed.

Komt optijd binnen verzend kosten wel duur

Komt optijd binnen verzend kosten wel duur

• Snelheid/Levertijd

Niet als hoe de site het aangaf

Het zou binnen 1/2 werkdagen binnenkomen. Ik had op zaterdag besteld en kreeg het de volgende donderdag binnen. Ik had een zwarte slik haar bonnet gekocht voor de bescherming van mijn haar tijdens het slapen. Ik kreeg een horeca haar net binnen. De elastieke band zit veel te strak en kan ik er niet mee slapen. De rest was wel goed en veilig ingepakt.

Super goed

Altijd top

Veel keuze in producten

Veel keuze in producten en snelle levering.

Veel keuze in producten

Veel keuze in producten en snelle levering.

heel goed

levering de volgende dag al, en bestelling klopt.

Snelle levering producten zijn veilig aangekomen

Snelle levering producten zijn veilig aangekomen

• Snelheid/Levertijd

Een heel goed spul en ruikt heerlijk. Ben net een paar begonnen ermee dus nog heel even wachten op het resultaat. Ben erg tevreden dankjewel!!!

Goede service en assortiment

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Goede service en informatie

Uitgebreide informatie en assortiment op de website. Snelle levering en goede communicatie.

Heel mooi

Heel goed supper te vrede

Sneller levering en goed product

Sneller levering en goed product

Helemaal goed

Heb al meerdere keren besteld. Met altijd snelle ontvangst van mijn bestelling. Het product is van lage prijs en zeer goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Super snelle en nette verzending!

• Snelheid/Levertijd

Super snelle en nette verzending!

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...