Love the hair ❤️ Thxxx

Love the hair ❤️ Thxxx

• Snelheid/Levertijd

Kon door de brievenbus dus hoefde niet thuis te blijven

Niet zo goed

Ik heb mijn bestelling tot nu niet ontvangen. Ik heb wel een e-mail van DPD gekregen waar ze zeggen dat ze mijn bestelling hebben bezorgd, maar ik heb niets gekregen.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

FAN-TAS-TISCH!

Ik heb nog even gebeld om te vragen of hetgeen ik wilde bestellen op voorraad was en toen dat zo bleek te zijn, heb ik de bestelling geplaatst en had deze meteen de volgende dag al binnen! Geweldige service. Ik bestel zeker heel gauw weer! Dankjewel Hair Paradise!

FAN-TAS-TISCH!

Super website

Is nog onderweg

Ik heb het nog niet ontvangen

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering alles meegekregen in mijn pakket

Krerg direct mail dat mijn pakketje was verzonden

• Snelheid/Levertijd

Snel en makkelijk besteld.

Good

Good

Tevreden

Kwaliteit is optimaal

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd

Positief netjes verzorgd en stevig ingepakt

Kan niet beter. Verzorgd en zeer goed ingepakt en nog een extra staal gratis er bij

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie haar

• Snelheid/Levertijd

Voor het eerst bij Hair Paradise besteld en dat is goed bevallen. Snelle afhandeling en levering. Volgende keer bestel ik hier weer.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering, mooie prijzen!

• Snelheid/Levertijd

helemaal tevreden goede levering en top producten

• Snelheid/Levertijd

Snelle verwerking, goede korting en leuk extraatje!

• Snelheid/Levertijd

Super snelle levering en alles verliep heel erg soepel! Mega tevreden

• Snelheid/Levertijd

Snel en goed verpakt ontvangen!

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...