Altijd super goede service.

De bestelling is altijd nestje in gepakt en altijd op tijd. Dankjewel!

Hele goede ervaring

Het is snel geleverd. Als er iets niet aanwezig is wordt het netjes communiceert door een belletje Voorde rest is het altijd goed!!!

Loopt altijd goed

Ik vind het alleen jammer dat soms mijn haarkleur op is.

Goed!

Prima product

Mijn haar voelt heel zacht aan heel fijn product Als het helpt tegen haaruitval moet nog blijken want ik gebruik het sinds een paar dagen

• Snelheid/Levertijd

Fijn product, goede actie en snelle levering

Blij met de producten, daarbij was er een goede aanbieding en binnen 1 dag heb ik mijn bestelling al ontvangen

• Snelheid/Levertijd

Goede producten voor een goede prijs

De producten zijn van goede kwaliteit en ook goed geprijsd.

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs verhouding product, vlotte levering!

• Snelheid/Levertijd

Bestelling was 2 dagen later geleverd. 1 item was verkeerd. Contact opgenomen via de app en na 2 dagen response. Het verkeerde product mocht ik houden en dat wat ik besteld had werd een dag later geleverd. Snel opgelost.

• Snelheid/Levertijd

haai paradise is geweldig alleen de bezorging nu via post nl is vreselijk

producten goed

• Snelheid/Levertijd

Mijn pakketje kwam niet om mijn bezorgmoment

De eerste keer dat ik bij jullie had besteld , hadden jullie een datum gezegd voor wanneer jullie zouden komen vervolgens, waren jullie 2/3 dagen te laat gekomen ermee. De 2e keer dat ik bij jullie heb besteld hebben jullie zelf gezegd dat ik bezorgmoment mag kiezen vervolgens komen jullie die volgende dag

Super Snelle Service

Ik heb voor de eerste maal een bestelling geplaatst en niet alleen was alles er super snel. De producten waren geheel naar wens. Heb daarom maar meteen een account aangemaakt.

Haar viel tegen

Ik vond het haar tegenvallen, op de foto zag het er voller uit dan in werkelijkheid. Ondanks ik het heb uitgeschud.. ik heb namelijk ervaring met ponytails, want ik draag alleen maar ponytails.

Iets anders gestuurd

Van het artikel was maar 1 op voorraad en is er een andere(ander merk) gestuurd. De stof was erg dun, doorzichtig! Mijn vriendin kan ze niet gebruiken. Is kaal na chemo. Heel jammer.

Goede prijs

Prima en op tijd bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Een snelle levering binnen gekregen.

Goed en effectief.

Echte topper

De website Hair-Paradise.nl is overzichtelijk en toegankelijk. Het personeel is vriendelijk en geven goed advies.

Goedemorgen producten, snelle levering

Veel keuze en altijd snelle levering. Weinig ervaring met klantenservice.

• Snelheid/Levertijd

Die producten zijn goed en worden netjes en snel geleverd

Super tevreden.

Snelle reactie op de levering van de producten. Goede service.

• Snelheid/Levertijd

Alle producten die ik zocht, hadden ze en werden snel geleverd. Ik ben heel tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Ik bestel graag bij Hair Paradise omdat ik tevreden ben over hun service.

• Prijs N.v.t.

Price and shipping

Everthing perfect, the price is really good

Mooi

Good quality, beautiful and long lasting hair Great variety in hair products and good prices

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...