Altijd goede ervaringen gehad bij deze winkel

Ben heel lang klant hier Snelle levering goede prijs kwaliteit Top

• Snelheid/Levertijd

Ik ben zeer te spreken over de service

De pruiken kwamen volgens planning binnen. Ze zagen er precies uit zoals op de fotonen ik kreeg er veel complimenten over. De prijs was het zeker waard!

• Snelheid/Levertijd

Eerste keer bij hairparadise besteld en boven verwachting goed ! De levering was snel en het product is heerlijk !!!

Fijne webshop

Directions haarverf gekocht. Mooie aanbiedingen. Snelle levering. Ik ben heel tevreden!

Super Tevreden!

Paar kleine items besteld voor totaal iets van 50 euro. Goed ingepakt om beschadiging te voorkomen. Kartonnen doos, dikke bubbeltjesplastic en tape eromheen. Snel verzonden ook! Orginele producten. Verders ook mooi dat er een fysieke winkel is, naast de webshop. Dus mocht je iemand nodig hebben, ben je niet afhankelijk van een telefoon die onbeantwoord blijft (of mails). Ik heb daar elders weleens last van. lang verhaal kort: Was mijn eerste bestelling, maar voor herhaling vatbaar! Thx

Heel snel geleverd top!

Super lange levering!

Helemaa geen 1 of 2 werkdagen! Ik wacht nu al bijna een week op mijn pakket!

• Snelheid/Levertijd

Ik bestelde de rozenmarijn olie van Mielle die overal uit verkocht was. Blijkbaar bestaat er een 2 de editie die minder goed is. Gelukkig kon ik hier de goeie versie nog bestellen

Shampoo

Everything is super!

• Snelheid/Levertijd

Betrouwbaar, snelle levering en extra sample gehad

Ik kende deze website nog niet eerder, maar ik wilde per de de Rosemary oil van Mielle kopen. Ik heb het product gekregen om de aangegeven datum en tijdstip, te volgen via DPD. Ik kreeg ook nog een extra sample leave-in conditioner erbij. Heel attent! Overall ben ik heel tevreden over de bestelling, verzending en levering van het product!

• Snelheid/Levertijd

Het was heel snel, heel goed verpakt en op tijd geleverd!! Ben heel blij hiermee

• Snelheid/Levertijd

Goede service en op tijd geleverd.

Ik ben erg tevreden over de service. Binnen een paar dagen kwam mijn pakket binnen en kreeg ik er zelfs nog een klein (gratis) sample bij.

Snel bezorgd!

Mijn bestelling werd snel bezorgd! De site is ook gebruiksvriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Altijd bereikbaar en snelle levering niet normaal

• Snelheid/Levertijd

Goed maar liever geen andere kleur zenden als mijn kleur op is

Ik heb liever niet-betaalde er een andere kleur gezonden wordt als mijn kleur op is. Verder altijd dik tevreden!

• Snelheid/Levertijd

snelle levering en fijne producten

De producten waren snel binnen en tot nu toe vind ik de producten top

Super tevereden

Goede prijs kwaliteit, Producten exact zoals beschreven en snelle levering.

Ik ben tevreden

• Snelheid/Levertijd

Snelle en discrete levering van de bestelde producten. Ik ben blij met Hairparadise!

Mijn ervaring was goed

Ik ben heel tevreden met hor snelikm bestelling wordt bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Alles gemakkelijk te vinden De vrijdag besteld De zaterdag al geleverd Heel tevreden

ik ben niet tevreden

aan de Klachten wordt niet gewerkt. Ik heb een OM/appel-mango haare kleur besteld en ik krijg een OM/groene-mango en op dezelfde dag dat ik de verkeerde bestelling kreeg heb ik een Mail gestuurd en tot nu toe alleen een bevestiging maar geen concreet anntwoord.

Prima en klantvriendelijk

Behulpzaam en vriendelijk

Tevreden

ben altijd blij met al mijn aankopen, alles in orde en snel verzonden, goede kwaliteit van producten, ben tevreden en zal weer bestellen in de toekomst.

Goede prijs verhouding

Producten worden zeer netjes verpakt zodat ee niks mee kan gebeuren. En ik kreeg een proefmonster van een nieuw product om uit te proberen.

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...