Goede priis en snelle levering

Mijn haar producten werden snel geleverd. Wel jammer Dat er voor Belgie 8eurp verzendkosten Worden gerekend ook al bestel je boven de 50€.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, product was precies hetzelfde als op de foto en van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Mooie prijzen en snelle levering

Betrouwbare shop, duidelijke website, goeie prijzen en super snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik heb een F&W gekregen die al 2 jaar overdatum is

Ik heb een F&W gekregen die niet juist is en plus 2 jaar overdatum is. Ik heb contact opgenomen hiervoor en nooit antwoord gekregen hierop. Schandalig en slechte service.

Heel tevreden

• Snelheid/Levertijd

Het product is precies als omschreven en supersnelle levering. Ben echt tevreden.

Zeer tevreden!

Snelle bezorging, goede kwaliteit. Het is mijn vaste adres om haar artikelen te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede communicatie

• Snelheid/Levertijd

Alles is goed. Ga zo door

Prima service!

Bestelde artikelen snel geleverd en voldoet aan alle verwachtingen. Top hoor, bedankt!!

Heel blij mee

Heel hoog kwaliteit, perfecte service binnen 3 dagen was mijn bestelling thuis

Het zijn goede producten

Ik had een goede ervaring

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

Ik vond het fijn dat ze even melden dat het pakketje aan was gekomen dat het lag bij de buren

Snel en goed

Fijne producten, goede prijs en snel in huis

• Snelheid/Levertijd

Ik had mijn product op donderdagavond besteld en had het op zaterdag binnen. Netjes en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Kreeg een verkeerd pakketje geleverd en moest hem retourneren, het duurde wel eventjes voor mijn juiste pakketje kwam maar ik werd goed geholpen.

Always delivers !!

Fast delivery , great packaging, great quality !! Keep up the good work !

Tres bien

Tres bien

Tevreden

Ik ben blij dat mijn bestelling op tijd geleverd worden

n.v.t.

n.v.t.

Top, super snel geleverd

Bestelling snel en netjes geleverd. Ook de prijs was erg aantrekkelijk

GEWELDIG!

Ik ben meer dan tevreden met Hair-Paradise! Tegenwoordig is het nogal een uitdaging om een betrouwbare (online)winkel te vinden, die doet wat ze beloven. Ik heb woensdag mijn bestelling geplaatst, en donderdag had ik het al netjes binnen. Van tevoren had ik nog gebeld, en ik ben goed en vriendelijk geholpen. Top service! En goede kwaliteit producten. Hair-Paradise heeft er een nieuwe vast klant bij!

Waar naar hun word

Ik heb meerdere malen bij deze winkel besteld en de service is fantastisch. Het feit dat alles binnen twee dagen wordt bezorgd is tot nu toe nooit een probleem geweest. Mijn laatste bestelling had ik een beetje op een late tijdstip besteld, waardoor ik genoodzaakt was om hun klantenservice te bellen of het misschien op voorraad was om geleverd te kunnen worden in twee dagen. Ze hadden binnen enkele seconden mij de oké signaal gegeven waardoor ik vrijwel opgelucht was, sinds ik de spullen met spoed nodig had. Ook vind ik dat ik voornamelijk bijna alle haarproducten hier kan vinden en raad ik iedereen aan om hier ook te bestellen!

Snelle en goede bezorging . Haren zijn super . Bedankt

Snelle en goede bezorging . Haren zijn super . Bedankt

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...