Snelle levering :)

Ben blij deze webshop gevonden te hebben, mooie keus aan producten en de levering was snel. Super.

toppie

toppie

Super snelle levering

Heb al meer besteld bij jullie en nooit problemen gehad. Altijd de volgende dag het pakket netjes verpakt bezorgd gekregen. Het product was ook altijd naar verwachting.

Snel

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen met een kleine cadeau.

• Snelheid/Levertijd

eerste keer was mijn bestelling goed aangekomen, maar de tweede keer nooit een pakketje binnen gehad

er wordt niet snel gereageerd of een nieuw pakketje verzonden

• Snelheid/Levertijd

The are good and genuine.

I recommend hair paradise, the price is good and the delivery is fast, i have never had issues with them. So I recommend!

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging en fijne communicatie

It 's good

#

• Snelheid/Levertijd

Goede producten voor een vriendelijke prijs

Ik had meerdere keren hier besteld omdat ze altijd zorgvuldig gaan met jou producten. Ze pakken het netjes en zetten extra tape om ervoor te zorgen dat de producten niet gaat lekken tijdens de transport. Als je vroeg besteld hebt je zelf je bestelling de volgende dag in huis. Bij deze bestelling hadden ze één van mijn producten niet meer In de formaat dat ik had besteld, maar ik kreeg netjes een telefoontje van hun met een passend oplossing. Ik zal zeker hier mijn haar producten blijven kopen en kan iedereen ze aanbevelen. Top service!!!

• Snelheid/Levertijd

Website kan beter, maar goede producten en super snelle levering

De website is niet helemaal lekker mobile proof. En ik twijfelde dankzij hoe bij eruit ziet ook wel een beetje over de betrouwbaarheid. Ik vond het ook vreemd dat je bijvoorbeeld moet bijbetalen om met creditcard te betalen. Maar de producten zijn goed en de levering was razendsnel. Er was maar 1 website ietsje goedkoper. Maar daar was alles uitverkocht. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Snel en mooi

Haar was mooi en super snelle service

• Snelheid/Levertijd

Ik had mijn bestelling geplaatst en de gekozen poeder gezicht was er niet. Ik heb gelijk een WhatsApp gekregen en zo was ik op de hoogte gesteld. Dankjewel hiervoor

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden met de service van Paradise.

Zending was heel snel geleverd. Product was goed ingepakt aangeleverd. Mooie crème is geschikt voor droge huid. Ik ben super tevreden met de verkoper.

Snelle en goede service!

Prettige website

Super snel service

I love it!

• Snelheid/Levertijd

Heel goed producten je ziet de verschil gelijk in je haar.

Mijn haar was heel droog ik de producten gebruikt mijn haar is nu zacht geworden. De producten ruiken ook heel erg lekker iedereen vraagt mij wat heb ik in mijn haar gezet.

Goede ervaring

Website en bestelproces is helder. Voordelige prijzen.Producten zijn snel geleverd.

Tip top

Everything was well packaged and in great condition. The products are also top quality. I will definitely be ordering from here hence forth. Thank you

ALWAYS HAPPY WITH THEIR SERVICE

Mijn ervaring met Hair-paradise is altijd uitstekend. De bezorging is snel en op tijd! Ik heb Lottabody Honey and Milk Shampoo en Conditioner gekocht, Ze werken heel goed met mijn 4c haar. Aunt Jackie Aloe & Mint leave-in conditioner is matig voor mijn haar en de flaxseed deep conditioner is heel goed.

Uitstekend!

Snelle bezorging goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zal altijd bij hairparadise bestellen. Dik tevreden klant!

Belabberd

Er staat op de verpakking van mijn product €4,99 en ik betaal €5,99 met een korting van €3,00 zeggen jullie. Heb hierover gebeld maar geen passend antwoord gekregen

Producten zijn goed Bevalt prima

• Snelheid/Levertijd

Ik kreeg mijn bestelling snel en kreeg ook een hele goede service.

Quick delivery

Really fast delivery and shipping to Slovakia. Thank you.

• Snelheid/Levertijd

Goeie service, nette prijzen, veel keus.

Ik heb al een aantal keer producten besteld en het is altijd goed. Als er iets niet voorradig is krijg je netjes een apje en kun je over de volgende stappen overleggen. Er is genoeg keus in producten, voor elke textuur. Mijn haren zijn blij dus dan ben ik ook blij!

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...