Mooi

Good quality, beautiful and long lasting hair Great variety in hair products and good prices

Niet volledig

7 pakken besteld maar 6 ontvangen. Gemaild maar tot heden geen antwoord

Snel verzonden!

Goed contact en snel verzonden. Kwaliteit van het haar is ook prima!

Was goed

Goeie kwaliteit haren.

• Snelheid/Levertijd

Goed maar levering is beetje achteruit gegaan daar waar je bestelling eerst binnen 1 dag binnen had duurt het nu 2 dagen. Verder heel goed verpakt zodat niks perongeluk stuk gaat en je krijgt wat je besteld. Dus ja overall Good:)

• Snelheid/Levertijd

Me bestelling kwam snel binnen als ik een vraag had en een mail stuurde kreeg ik duidelijk en direct antwoord.

Very great !!

Great I'm satisfied

Top levering

Super service

Snelle levering super fijne service.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, producten goed verpakt.

Eerste keer besteld bij hair paradise. Snelle levering en de producten waren goed verpakt. Daar hou ik van. De producten die ik nodig had waren ook op voorraad, en zo ook haarspeldjes gevonden waarvan ik dacht dat ik deze nooit meer zou vinden, kortom pluspunten! Ik ga er zeker vaker bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Ik had 5 x Johnson bath 300ml . Betaalt. Na 4 dagen nog geen bericht. Ik heb een mailtje gestuurd. Snel een antwoord. Ze hebben 2x Johnson bath 300ml of het mogelijk is om aan te vullen met 500ml. Natuurlijk is dat geen probleem. Pakket de volgende dag ontvangen. Gelukkig is het verzenden heeel snel gegaan. Mijn advies is dan ook, als er een bestelling is geplaatst en het product is niet voldoende aanwezig om contact op te nemen met de klant. Om tot een oplossing te komen. Verder prima service. Zal er zeker vaker bestellen.

Het product is prima

Snelle service goede prijs

goede ervaring, zal in de toekomst hier weer bestellen

• Snelheid/Levertijd

overzichtelijke website en een snelle levering van de door mij bestelde producten

• Prijs N.v.t.

Super goed

Ondanks dat er 1x een fout is gemaakt is dit super snel en vriendelijk opgelost... Bestel altijd bij jullie en dit blijf ik doen top kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Heb 2x besteld en in beide gevallen komt mijn pakketje binnen de 2 werkdagen, alles is dan compleet.

Goede en snelle service

De bestelling was netjes op de afgesproken datum geleverd. Goede producten in de shop te krijgen.

Excellent Service and Product

They did not have the size I wanted, but they were quick to refund me and I ordered a smaller size. I would not hesitate to recommend them for their honestly, service and trustworthiness.

Snelheid en efficientie

Goede dienst... Bedank

Goed ervaring

Snelle reactie van de administratie medewerker gehad.

Nesteling verliepprima

Snel afgehandeld

Snel geleverd,prima produkt

Was zeer scherp geprijsd en heel snel geleverd. Top!

Goed product

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, zeer goede prijs en kwaliteit gegarandeerd.

Ik zal snel weer bestellen om mijn voorraad aan te vullen.

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...