ben niet goed met bestelling(en) want gaat het wel goed? ik vond het perfekt gaan. van vanaf je betaling dat ik orde is ontvangen tot de tijdstip wanneer je bestelling word bezorgt. en geweldig precies 13;00 en wat ik had besteld. precies goed

• Prijs N.v.t.

Snelle service, netjes verpakt

• Snelheid/Levertijd

Scherp geprijsd en snel geleverd

dit was mijn 1ste bestelling en ik vondt de artikelen van goede kwaliteit zijn en scherp geprijsd. Zeker aan te raden. En ook goed verpakt opgestuurd en snel. Helemaal top

• Snelheid/Levertijd

Snel verzonden en netjes verpakt!

Eerste keer hier besteld. Was gelijk een positieve ervaring. Binnen een dag ben ik mijn bestelling ontvangen. De flessen waren dichtgeplakt zodat ze niet zouden lekken tijdens het transport. Ga zo door en ik bestel weer bij jullie!

Snel levering

Easy website to use

• Snelheid/Levertijd

Fijne prijzen en goede leveren

Alles kwam goed binnen. Alleen jammer van de satijnen bonet, is te klein voor mij.

• Snelheid/Levertijd

Blij de site ontdekt te hebben. Veel mooie producten en snel geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Goed kwaliteit/prijs verhouding. Grote assortment, brede keuzemogelijkheid.

Super goed

Juist op tijd, het product werkt goed

Top ervaring.

Ze hebben geleverd wat ze beloven. Dat maakt mij blij. En netjes op tijd geleverd. Ze hebben er een vaste klant bij.

• Snelheid/Levertijd

Mooie uitgebreide collectie van producten en hele snelle levering

Leuk haar en goedkoop

Precies wat ik verwacht. En op tijd ingeleverd

• Snelheid/Levertijd

Very nice service thank you

Everyone was very kind and I my hair looks just the way I wanted. The hairdresser asked a lot of questions to make sure she does exactly what I would like, and I'm very satisfied with the outcome.

Snelle levering, netjes ingepakt

Jammer

Product besteld in een kleur, krijg een compleet andere kleur binnen die ze niet op de website hebben staan. Contact opgenomen en gevraagd waarom ik een andere kleur binnen heb. Een week geen reactie, daarna als reactie: we kijken wat we op dat moment in ons magazijn hebben. Heb meer aan verzendkosten betaald als aan het product. Kon op andere websites het product veel goedkoper krijgen maar hier besteld om de kleur. Slecht contact en geen hulp voor een oplossing.

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

Goed heel snel zijn mij producten binnen

• Snelheid/Levertijd

Mooie pruik en super snel geleverd! Top service

Perfect,snel geleverd

Perfecte levering was snel verstiird en ik heb alles ontvangen wat ik heb besteld ik raad het zeker aan!

• Snelheid/Levertijd

Fijn dat het product snel geleverd is.

• Snelheid/Levertijd

Crochets encore à tester , produit ok

Je trouve toujours mes produits magnifiques

Top service!!

• Snelheid/Levertijd

Ik de producten snel en makkelijk vinden op de site en waren de volgende dag binnen lekker vroeg ook bezorgt zodat ik smiddags mijn braids kon beginnen

• Snelheid/Levertijd

Mijn bestelling komt goed op tijd. De asortiment ben ik ook blij mee,want waar ik ook zocht vond ik mijn bestelling niet. Hier wel.

Werdt goed geholpen

Prima product, snelle verzending

Prima product, snelle verzending

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...