Zeer slecht!!!!!!!!

Ik heb al 4 mailtjes gestuurd over een artikel retour sturen en krijg gewoon geen reactie!! Ik zou een andere webshop kiezen om je haar producten te bestellen!!!!!!!!!!

• Snelheid/Levertijd

Super tevreden alles zo snel afgerond dankjewel voor de perfecte service een aanraden!!!

Súper

Snel levering en ben zeer tevreden over alle producten.

• Snelheid/Levertijd

Good service,good products fast delivery

I ordered for the first time and everything went smooth will order again

Paulina

Top alles

Perfekt!

Snel, slim verpakt en goed geprijsd. Geweldig assortiment ook - beter vind je niet!

Snel bestelling ontvangen

Bestelling binnen 3 dagen ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede klantenservice, zeer reactief en mijn producten waren heel goed verpakt ... Een aanrader voor iedereen! Dankuwel

• Snelheid/Levertijd

Iets ging miss met bezorging, maar na een paar keer bellen kon ik me dingen zelf in de winkel halen. Egt top service ‼️‼️

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goeie producten

Binnen 2 dagen heb ik mijn producten gekregen en ik ben heel blij met mijn haar producten

Top bedrijf

Erg snel met versturen en alles kwam netjes binnen. Ik heb hier vaker besteld en zal dat blijven doen. Top!

Excellent

Goede, snelle service!

• Snelheid/Levertijd

Great selection of products! A + for Availability across Europe!

Great so far!

• Price
  • Delivery Time

Mooi haar van goed kwaliteit

Eenvoudig en snel

Het bestellen gaat vlot, je wordt goed op de hoogte gehouden van de verwerking tot aan levering. Verloopt heel goed.

Prima geholpen

Vorige week zondag een aantal potten gel besteld. De bestelling binnen 2 dagen binnen. Helaas was de bestelling verkeerd. Dezelfde avond via Whatsapp contact gehad. Prima geholpen en na de retourzending alsnog mijn bestelde producten binnen gekregen met als compensatie een pot gel gratis. :-)

Doen wat ze beloven

Allereerst was ik blij dat ik alle haarproducten te bestellen waren. Bij andere webshops heb ik vaak ‘niet op voorraad’ aangetroffen. De bestelling had ik dag 2 in huis. Netjes op tijd.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende sevice. Als er vragen zijn komt er gelijk reactie. Top!

De pruik die ik wilde was uitverkocht. Er werd gelijk op gereageerd via mail per telefoon voor alternatieven. Zodoende heb ik toch een andere pruik genomen. Netjes geholpen! Goede service

• Snelheid/Levertijd

Producten netjes en op tijd geleverd.

Echt goedkoop en snel

Echt goedkoop en snel

• Snelheid/Levertijd

Ik bestel hier graag synthetische pruiken. Blijven lang goed en niet moeilijk te onderhouden en de prijzen zijn zeer aannemelijk.

Snel en goed geleverd

Website is duidelijk en overzichtelijk, daardoor makkelijk te bestellen. De goederen worden snel en keurig verpakt geleverd, en een shampo monster als gift.

Snelle levering ! Goede haarkwaliteit

A+++ aanrader

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze aan producten, snel geleverd.

Uitstekend!

Klantvriendelijk en goede service.

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...