Goed en snel

Super snel e goed prijs

Snel en accuraat

• Snelheid/Levertijd

Goeie prijzen en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Word altijd optijd geleverd en de kwaliteit is zoals het hoort

Ben tevreden met mijn bestelling

Nooit meer!

Ik had via klarna een bestelling geplaatst. 2 dagen daarna heb ik 2 dozen ontvangen terwijl ik er maar 1 had besteld.. Had hun toen gebeld over hoe dit kon gebeuren. Ze zouden mijn terug bellen, maar na meer dan 2 uur gewacht heb ik toch zelf terug gebeld. Ze zeiden dat ik de verzendkosten moet betalen wat 5 euro is. Toen ik het terug ging sturen via post NL moest ik 7 euro aan verzendkosten betalen. Daarna zag ik op klarna dat ik nog een keer 5 euro moet betalen?? Dus 12 euro aan verzendkosten!? Vervolgens hun vandaag weer gaan bellen, stond een vrouw aan de telefoon die gewoon Nederlands kon praten maar toch Engels ging praten, had gezegd dat ik liever met iemand wil praten die Nederlands kon. Hij ging alles heel vaag vertellen. Hij ging mij neerzetten alsof het mijn schuld was. Ik kon hem ook nauwelijks verstaan, omdat ik heletijd gebeld werd op de achtergrond. Super irritant. Hij klonk ook heel geïrriteerd en liet mijn niet praten. Voor de mensen die hier gaan bestellen niet doen, je krijgt een heleboel over je heen.

Boven verwachting

Mijn bestelling was erg zorgvuldig ingepakt!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering erg tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Gebruiksvriendelijke webwinkel, vlotte afhandeling van betaling. Goede communicatie via email. Levering zoals beloofd binnen 48 uur.

Prima en vlot

Levering was correct en snel en dat was een prettige verrassing, omdat veel firma's in vlechtharen juist langere levertijd hanteren. Overleg was ook prima. Dus kortom: prima!

Zeer slecht

Ik had twee producten besteld, ze zijn blijkbaar teruggestuurd ik heb geprobeerd contact op te nemen met Hair paradise via hun whatsapp heb nooit een reactie ontvangen

Topbedrijf!!

Alles goed geregeld en mijn bestelling was op tijd en keurig discreet verpakt. Superteam daar!

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging en goede producten

Een topper!

Mijn bestelling ging super goed, en levering gemakkelijk en snel. :)

• Snelheid/Levertijd

Verzending naar België duurt iets langer

Good

Great...simple and easy, the shipping price could be lowered esp when the order is above €20....

• Snelheid/Levertijd

Ik heb voor het eerst bij u nep haar besteld. De levering was erg snel. Helaas kan ik niet goed met deze nep haar overweg. Maar over het algemeen klopt alles wat er beschreven staat op de site en ook de kleur was goed.

Super snelle service!

Na ik opgelicht ben door een andere webshop durfde ik bijna nergens te bestellen uiteindelijk kwam ik hier terecht en wat een super zaakje ! Er staat wat t beloofd heel tof ! Ga zeker vaker bestellen

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden over de klantenservice en producten.

• Snelheid/Levertijd

Super snelle verzending goed verpakt zeer tevreden bestel hier zeker weer

• Snelheid/Levertijd

Goed. Alleen verzending via DPD is lastig als je die mist

Alles top geregeld. Snel aangemeld, duurt een dag voor verzending ( verwar je daar niet mee: zit je dag voor niks te wachten) DPD biedt één keer aan en brengt direct naar parcell shop waar je zelf moet ophalen. Dat is de enige nadeel. Producten zijn kwalitatief goed, goed ingepakt en goede service. Ik raad dit bedrijf aan. Wellicht in de toekomst bij post.nl verzenden. Is wat duurder, maar een fijne keuze als je écht niet zelf kan halen ergens. ( Quarantaine bijvoorbeeld; mooi tijdsverdrijf om dan te gaan vlechten)

Top product

Mooi afgewerkt !Ik ben erg blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Ik ben erg blij met de bestelling!

Snel levering,alles mooi ingepakt,mooie haar

10+

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...