Mijn ervaring met hairparadise is top... .

Goede ervaring...rijke assortiment aan haar producten...uitstekend verpakt en verstuurd...

Snelle Service!

Snelle service, goed product, goede prijs!

• Snelheid/Levertijd

Toppers nergens kon ik vinden wat ik nodig had. Alleen bij jullie

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden met mijn bestelling snel ontvangen en netjes ingepakt

Mijn 2de prettige ervaring met hairparadise

In de aangegeven tijd bezorgt en altijd compleet!

• Snelheid/Levertijd

Eerste keer besteld bij jullie en ik ben helemaal tevreden over de producten.

Ik zal iedereen aanraden.

Snel bezorgd !

Besteld en volgende dag al in huis

Super snelle service!

Duidelijke website en betalingssysteem. En zelfs in deze tijd enorm snel bezorgd. Top!

Mijn ervaring was goed

Mijn eerste ervaring vond ik goed. Alleen is het bezorgen krijg je 2 mails. Eentje dat bezorger langs komt en weer 1 om product op te kunnen halen. Maar verder vonden we het goed. Er staan weer producten voor ons volgende bestelling

Vreselijke klantenservice

Ik keek ernaar uit om hier te bestellen maar ik ben erg teleurgesteld.ik had donkerblond besteld en kreeg donkerbruin/zwart. Na een antwoord te hebben ontvangen via de mail waarin ik mijn bestelnummer gaf zodat ik het kon retourneren werd hierna op geen van mijn mails antwoord gegeven. Ik werd compleet genegeerd. Na 1,5 week contact opgenomen via whatsapp en werd hier in gebrekkige taal en korte onbeleefde zinnen gezegd dat ik zelf de kosten moest betalen wou ik het retourneren. Ik hou het haar nu maar, omdat ik anders meer geld kwijt ben en er ook niet eens het juiste product voor terug zal krijgen. Erg jammer en zal hier nooit meer wat bestellen

Snel en prof

Was perfect!!!!!

Fast delivery

Good service a

heel snel

top in orde ontvangen

• Snelheid/Levertijd

I was very satisfied with my order.

Shipping was very fast I received my order in two days. I will definitely order more.

• Price
  • Delivery Time

Ik ben uitermate tevreden.

Ik kreeg precies wat ik besteld had. Levering was snel en alles wat goed verpakt. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Snelle service, goede producten

Website is makkelijk te gebruiken, producten snel en netjes ingepakt geleverd, één product minder op voorraad en ik kreeg snel het verschil retour.

• Snelheid/Levertijd

Super service snelle verzending!

Super service, vriendelijke mensen. Binnen 2dagen al in huis. Ga zo door!

Goedkoop en snelle verzending

Kan beter

Snelle service ! Dat is goed! Alleen aantal keer verkeerde haar kleur Of verkeerde haar type Of lengte Daar wel goed op letten! Gebeurt te vaak Voorderest zijn jullie top !

Snelle verzending

Snelle verzending,werd netjes op de hoogte gehouden via mail

geweldig

vlotte levering volgens afspraak. Netjes meerdere malen via email op de hoogte gehouden van bestel en verzendproces. Top!!

Aanrader

Overzichtelijke website & goede prijzen. Mijn bestelling was dezelfde dag al verzonden. Ik raad Hair Paradise zeker aan.

• Snelheid/Levertijd

Toch maar naar de winkel zelf uitzoeken.was toch niet wat ik zocht.levering was perfeckt.

Snel en fijn shoppen

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...