Uitermate snelle levering

Snelle levering, goede keuze, helaas wel verzendkosten

Tevreden

Overzichtelijke website, betaalbaar, snelle betaling en verzending. Goed ingepakt en netjes aangekomen.

Netjes optijd

Snel bezorgt

Slechte klanteservice

Kleuren komen niet overeen met wat je besteld online .is jouw probleem zeggen ze dan .wij hebben geleverd conform het nr.

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

Tevreden

Groot assortiment, maar jammer dat er niet meer categorieën zijn om in te zoeken of meer informatie over de producten. Sommige omschrijvingen zijn zeer uitgebreid, anderen staat niets bij. Redelijk snelle levering voor coronatijd.

Alles perfect volgens afspraak

Makkelijk bestellen,en op snelle levering

Uitsteken

Alles ging prima van bestelling tot verzonden

• Snelheid/Levertijd

Heb het pakketje nooit gekregen

Pakketje is na 2weken nog steeds niet binnen.

Mooi kleur

Snel bezorgd goed kleur

• Snelheid/Levertijd

Producten opeens niet op voorraad en slechte klantenservice

Nadat ik op deze website heb besteld, werd ik opgebeld door mevrouw (n.a.v. mijn mailtje dat de bestellingen nog niet was binnengekomen) die me vervolgens zonder pardon vertelde dat de bestelde artikelen niet geleverd konden worden omdat ze het niet op voorraad hadden. Nadat ik dus al op het product had gerekend en een afspraak had ingepland bij de kapper kreeg ik het product dus niet geleverd. Vervolgens vroeg ik of de bestelling status in Klarna kon worden bijgewerkt ging meneer die opeens de telefoon overnam door me heen schreeuwen en vertelde dat hij me het geld zou overmaken. Er werden geen excuses aangeboden en nadat ik wilde zeggen dat ik het niet netjes vond werd de telefoon opgehangen. Al met al klopt de informatie dus helemaal niet en laten ze je ook 1 euro betalen voor de Klarna optie. Wees voorzichtig met deze site voordat u iets besteld, want over de klantenservice ben ik niet te spreken.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en fijne producten.

Top producten

Ik heb 3 pakken haar besteld bij hairparadise en de volgende dag was het al binnen. Hele snelle levering, mooi haar en de juiste kleur. Ik ga hier vaker spullen voor mijn haar bestellen.

Uitstekend!

Ik had snel mijn bestelling binnen. Wat ik erg netjes vond, Ik werd gebeld omdat er 2 producten niet waren. Er wordt een vervanging aangeboden, gelijk aan het originele product.

Snel en goede kwaliteit

De producten zijn van goede kwaliteit en ze zijn snel bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle service en duidelijke communicatie

Very good customer service

Super contact. Very fast execution order. Congratulation

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, producten goed geprijsd

Goede ervaring gehad, producten zijn niet te duur en in 2 dagen was mijn bestelling binnen.

• Snelheid/Levertijd

Heel prettig, behulpzaam en snel personeel

Ik heb een goede ervaring met bestellingen bij Hair Paradise. Het personeel is erg behulpzaam altijd en bestellingen worden snel geleverd.

Geen snelle levering

Voor derest goed haar verf product

Was snel geleverd

Als hele goeie service en snelle levering

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

Geen enkele reactie bij klantenservice

Geen reactie na het niet leveren pakketje

Good

Good

• Snelheid/Levertijd

1 van de producten die ik besteld had was niet leverbaar werd netjes gebeld. Bestelling was de dag erop bezorgd. Dit geeft mij vertrouwen om weer bij jullie te kopen.

• Snelheid/Levertijd

Netjes gebeld dat ze een product niet meer hadden. Kwamen met een goede oplossing, snelle levering ook.

Good hair

good quality and service is very great

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...