4 pakken x-pression en 1 pak cherish water wave 22". Bestelling netjes verpakt, en nog snel geleverd ondanks corona crisis. Prijs valt ook reuze mee. Ik ga ik zeker weer bestellen!

Fijne ervaring

Ik heb mijn bestelling gedaan online en de volgende dag had ik mijn bezorging netjes binnen top!

Snelheid!!!

De prijs is goed en de verzorgen is super snel.

Top service!

Ik heb geappt, kreeg snel antwoord. Ze hebben speciaal gezocht naar de kleur die ik nodig had, meerdere opties geboden en deze vervolgens op de website geplaatst zodat ik deze snel kon bestellen. Geweldige service!

• Snelheid/Levertijd

Buiten hun schuld om ging er iets fout met mijn levering, maar dat werd snel en netjes opgelost.

• Snelheid/Levertijd

Snelle service en gelijk antwoord op een vraag

Duidelijke website Snelle service Snel en goed contact

Super Fast delivery

Uitstekende service!

Altijd vriendelijk geholpen in de winkel en nu ook online! Goede aanbiedingen, zeer uitgebreid assortiment, snelle levering en alles compleet. Echt een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Jammer dat de haarvet maar tot maart dit jaar goed is!

Was super blij dat ik mijn vertrouwde haarvet online kon vinden. Direct drie potten besteld, maar bij levering bleek dat de uiterste datum tot maart ‘21 is. Beetje jammer..... De pot die ik nog had staan en voor de helft gevuld was is zelfs goed tot ‘22. Direct een mail gestuurd, maar geen reactie gekregen. Nou zal de haarvet echt niet bederven, maar sonde is het wel, want met drie potten doen we wel even! Uiteindelijk toch een reactie en kon ik de drie potten terug sturen en het bedrag wordt eerdaags terug gestort. Fijn dat die mogelijkheid er was.

Goed en supersnel geleverd

Dat is weer zou bestellen vanwege de snelheid van het afhandelen

Prettig

Fijne ervaring

• Snelheid/Levertijd

Prima alleen levering duurde wat lang

De enige die mijn flora en curl gel nog tegen een redelijke prijs verkocht. Super! De post heeft het druk dat weet ik maar het opsturen door jullie zelf liet ook redelijk lang op zich wachten. Dat was wat jammer.

Geweldig!

Snelle levering! Topproducten!

Super tevreden

Goedkoop en goede service!

• Snelheid/Levertijd

The products were just what I ordered

I ordered hair products and they arrived on time and were exactly what I ordered.

• Snelheid/Levertijd

Goeie producten voor een mooie prijs

Ik heb voor het eerst bij Hair Paradise besteld. Dit vanwege het sluiten van mijn haarwinkeltje door de coronamaatregels. Ik vond de site prettig in gebruik. Dat maakt dat alles makkelijk te vinden is. Ook naderhand afronden van je bestelling heb ik al prettig ervaren en ze houden je middels email op de hoogte over het proces van versturen tot leveren van je bestelling. Wat ik wel heb gemist is dat niet bij alle producten een omschrijving staat. Heb heel wat interessante in de aanbieding geplaatste producten gezien, maar omdat ik ze zelf niet ken en ook het merk niet, heeft gemaakt dat ik ervan heb afgezien deze te kopen. Zou heel fijn zijn, desnoods in het Engels (copy/paste), als er voor alles een product omschrijving zou zijn. Anders moet en of steeds google gebruiken, een gok nemen of laten liggen.

Snel en efficiënt

Mijn producten werden snel bezorgd alles zag er goed uit en het proces was positief

Goedkoop en snel geleverd

De spullen cg waren goedkoop en snel geleverd

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

Zeer goede service

Makkelijk te bestellen snel bezorgt en goede product voor de prijs

• Snelheid/Levertijd

Producten goed geprijsd en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Bestelling was in orde ,correct geleverd

Was in orde

• Snelheid/Levertijd

Heelgoed ik heb mijn haar spullen snel gekregen was heel blij bedankt

Heel snelle levering

Hobemmastraat 322

2526 JX Den Haag

Over Hair-Paradise.nl

Hair Paradise is een webshop die gespecialiseerd is in haar Producten en pruiken. We bieden een groot assortiment aan pruiken, New Collection en de beste kwaliteit haar. Europa's toonaangevende online schoonheidssalon. Meer dan 4500 Afro-schoonheidsproducten van meer dan 250 merken! Wij verkopen ook aan salons en winkels. U vindt in onze winkel meer dan 4500 producten van meer dan 200 merken. Van Braziliaans haar, mensenhaar, extensions, haar- en huidverzorgingsproducten en cosmetica. Voor vrouwen, zowel kinderen als mannen van kleur. Wij verkopen producten van deze merken (o.a.): - Aunt Jackie's - Shea Moisture - Argan oil - Aphogee - Kinky Curly - Beautiful texturizer - Bio Claire - Deva Curl - Black Opal - AS I AM - Creme of Nature - Culrs Unleased - Dr.Miracles - NOVEX - en nog veel meer...