Goede service en snelle levering

Ondanks dat ik via de site een toiletset had besteld die niet meer geleverd kon worden werd dit snel opgelost. De daarna gekozen combi toilet met bril bleek ook niet leverbaar; ook dit werd snel opgelost. De alternatieve keuzes waren wellicht duurder dan wat ik eerst besteld had, maar hoefde niets bij te betalen. Vervolgens werd alles een dag later bezorgd.

goeie communicatie na foutje van. mijn kant

zie hierboven

Geweldig snelle levering

Dag na de bestelling werd het artikel al geleverd

Zeer goed geadviseerd.

Zeer tevreden over hun advies.

Fijne winkel

Concentrische professionele afvoermanchet besteld. Snel geleverd. Uitgebreide site.

snelle levering!

Prijs kwaliteit prima!

Goed persoonlijk contact, scherpe prijs en ze deken mee.

Goed persoonlijk contact. Scherpe prijzen en ze denken mee.

Snel en goede kwaliteit wadbakken

Goed en snel

Vlakke plaat voor radiatoren besteld. Deze is keurig geleverd echter zonder bevestigingsmateriaal. Ik heb dit gemeld middels het contact-formulier op de website. Er is contact met mij opgenomen en het bevestigingsmateriaal is netjes nagestuurd. Goede service!

Geweldige service!

In één woord geweldig! Ik had diverse sanitairartikelen uitgezocht van verschillende merken. Een medewerker maakte mij erop attent dat ik kleurverschil zou zien, iets waar ik niet bij stil gestaan had. Hij heeft mij vervolgens geholpen de alternatieve artikelnummers te zoeken, en heeft er ook nog kosteloos een artikel bijgedaan die ik niet op de website kon vinden. De levering is vlekkeloos op de afgesproken dag verlopen. Topservice!

Ruime keuze en snelle levering.

Top ingepakt en zonder schade aangekomen douch nis

Zeer degelijk ingepakte douch nis zonder schade of krasjes aangekomen nu op naar de montage

Goede sales, slechte aftersales

Goed telefonisch geholpen door een kundig medewerker. Echter na het plaatsen en betalen van de bestelling bijna een week moeten wachten op de levering zonder tussentijdse update. De melding van verzenden werd pas verzonden na ontvangst van de levering. Mijn vriendelijk bedoelde mail hierover bleef onbeantwoord.

Snelle levering voor een goede prijs.

Matige klantenservice en langere wachttijd product

Niet echt tevreden over Sani4comfort. Als eerst (dit had ik gelezen) had mijn spiegel een wachttijd van 6-8 weken maar dit werd 14 weken zonder dat ik daar vanuit hun op de hoogte werd gehouden (ik moest er zelf om vragen). Af en toe zelf contact opgenomen met klantenservice over status van het product etc. Maar de reacties waren altijd kort en krachtig en zonder naam onder de mail etc. Toen ik in week 14 vroeg wanneer het kwam, was de spiegel ineens onderweg en werd de spiegel zonder bericht die dag bezorgd. Was fijn geweest als ik iets van een track and trace code had gehad. Spiegel ziet er oke uit. Het achterbord ziet er wel wat minder uit.

Geweldig!

Goed geholpen. Direct na de bestelling ben ik gebeld en heeft de beste heer mij uitgebreid uitleg gegeven. Goederen op tijd binnengekregen 100% aanbeveling.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Tóp

Zeer tevreden! Online een badmeubel besteld en 2 dagen later al geleverd op de afgesproken tijd door een zeer vriendelijke chauffeur. Het product is tóp, kwalitatief erg mooi. Aanrader

Hartelijke service

Fijne service, denkt mee in oplossingen!

Mooie prijs, snel,verstuurd

Fijn

Mijn pakje was kwijt. Kreeg gelijk een nieuwe. Mooie spullen dank

Hele goede service.

Had eerst elders deze spullen besteld, levertijd 5 dagen zeiden ze. De volgende dag duurde het ineens 8 weken. De boel gecanceld en met Sani4comfort gebeld…2 dagen later alles binnengekregen. Top.

Netjes verpakt geleverd conform bestelling.

Helaas een trage levering ivm drukte post.

Goeie service

Prima ervaring

Uitstekend!

Goed bereikbaar en prima advies.

Dorpsstraat 117

2903LA Capelle aan den Ijssel

Over Sani4comfort

Dagelijks vinden er 100'en klanten over het hele land en vanuit buitenland ons voor de mooiste producten voor hun droombadkamer en toilet. Wij geloven erin dat onze klanten de beste producten verdienen tegen een scherpe prijs en wij leggen de lat hoog voor perfectie. Wij streven er naar om elke bestelling zo snel mogelijk en naar behoren af te handelen. Bovendien dragen wij er zorg voor dat de bestelde artikelen voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit doen wij door alle in onze webshop aangeboden producten vanuit een gebruikersperspectief te bekijken en leggen wij onze expertise ernaast. Wij stellen onze assortiment samen volgens de principes als; creativiteit en kwaliteit met als einddoel comfort voor de gebruiker. Wij richten onze bestelproces, maar ook de levering dusdanig in dat het snel en veilig is. Wij zijn tevens van mening dat de klantvriendelijkheid van een bedrijf op proef wordt gesteld als de problemen zich voordoen. Wij streven ernaar om de voorkomende problemen op te lossen in voordeel van de klant. Dat maakt ons sterk en betrouwbaar.