Goede communicatie, scherpe prijzen!

Mooie douche cabine, degelijk en makkelijk te monteren!

Super service

Ik had contact genomen met sani4comfort voor bijkomende informatie. Heel behulpzaam en vriendelijk. De levering was snel en mijn hangtoilet hangt. Aanrader.

Nog geen mening

Ik kan nog niet veel zeggen, omdat ik mijn bestelde product nog niet ontvangen heb.

Geweldig!

Een fonteinset besteld, maar niet goed gelezen dat de kraan, sifon en clickwaste apart besteld moesten worden. Ik werd gebeld door Devin van Sani4Comfort en hij heeft mij supergoed geholpen! Gelijk een mooie set bijbesteld voor een goede prijs en onwijs snelle levering. Echt een aanrader om hier te bestellen! We komen zeker terug in de toekomst.

Zeer correcte en snelle levering

Eerste levering uitstekend en snel geleverd volgens belofte. Na wat tegenslag heel reëel en snel opgelost. Kan het iedereen aanraden.

Denkt super mee met de klant.

Nette prijzen. Eigenaar Devin is erg (klant) vriendelijk en denk heel goed met de klant. Door miscommunicatie met mijn aannemer zat ik met een verkeerd toilet. Devin had een passend toilet staan en ik mocht die nota bene op zijn vrije vrijdagavond komen omruilen! Erg blij mee!

dik tevreden.

2 wc brillen , met houtprint besteld,schroeven zaten in het piepschuim, alles compleet dus. mooi materiaal zo te zien. goed te monteren. ziet er weer top uit bij ons. ik ben er blij mee.

Goede duidelijke site. Snelle levering en goed te volgen via gestuurde mails en track en trace. Pakket super verpakt, waardoor schade eigenlijk niet mogelijk is.

het was even een probleem met leveren, maar dit is netjes opgelost door het bedrijf, dit is zeer goede service.

Vlot en vriendelijk.

Assortiment met ruime keuze. Hulpvaardige medewerker die meehelpt en denkt.

Erg fijn telefonisch geholpen. Had iets nodig dat niet online stond, maar wel voorradig was.

Goed geadviseerd en snel geholpen. Dank jullie wel!

Prima contact en levering volgens afspraak

Bij bestellen stond er levertijd 2a3 dagen maar na een week nog niets maar na 1 telefoontje werd er gezegt dat het 1 week werd daarna volgens afspraak geleverd.

Chauffeur praat slecht Nederlands en

Ik heb de verpakking nog niet kunnen openen, maar toen ik gebeld had was de chauffeur zeer slecht verstaanbaar en bij aankondiging g hij hardnekkig met mijn bestelling om, ik zei er wat ban en zijn commentaar was ach kan wel gebeuren niks, ik hoop dat de spiegel nog heel is en onbeschadigd.

Snelle en nette service

Zeer goede ervaring gehad met Sani4comfort toilet besteld volgende dag netjes geleverd bevestigingsset miste hierover gebeld en volgende dag was het al binnen! Top top top…

Allemaal prima geregeld!

Geen op- of aanmerkingen! Allemaal prima geregeld!

Uitstekende webwinkel - een winkle zoals ze allemaal zouden moeten zijn.

Onze complimenten voor de wijze waarop Sani4comfort onze klacht heeft opgepakt. Snelheid en klantgerichtheid is iets wat veel internet webwinkels beloven, maar het is toch altijd afwachten of dit ook geleverd wordt als er echt iets aan de hand is. De douchecabine die we ontvingen was prachtig en een juweel in de badkamer. Alleen het onderhoud bleek toch een probleem te zijn. Door de extra (privacy) coating aan de buitenzijde was deze grof en gevoelig voor vlekken. Voor ons was dit echt een probleem. Een probleem dat Sani serieus nam en nu ook als extra info op hun site gaat vermelden. Daarnaast was het geweldig dat men het voor ons wenste op te lossen door de bereidheid een andere douche cabine te leveren. Kortom- een webwinkel die doet wat ze belooft, uitstekend bereikbaar is en meedenkt met de klant. Een aanbeveler !!

Héél goede service. Top.

Had in maart een wastafel, onderkast en een handdoeken kast besteld. Ook gelijk een kraan, plus een afsluitbare afvoer. In september pas alles geplaatst, toen kwam ik er achter dat de afvoer niet afsluitbaar was. Direct contact genomen, bleek dat ze toen niet degene hadden die op hun site stond. Er werd niet moeilijk over gedaan en met 3 dagen de goede opgestuurd. Kosteloos. Dat is service.

snelle en betrouwbare levering

Zeer goede ervaring. Communicatie was super. Ik werd gebeld wanneer een product niet meer leverbaar was en kreeg een goed gecompenseerd met andere product. Bezorgd op tijd! aanrader.

Zogenaamd op voorraad

Kraan besteld, stond erbij dat het op voorraad was. Maar rara zodra je geld afgetrokken is kring je belletje dat het er niet is en of ze even mee kunnen kijken voor een andere Nou nee, geld terug en snel ook. Dan een hele vage uitleg dat zij de voorraad van de leverancier tonen *dus had het er moeten zijn lijkt mij?? En dat zij hier ook niets aan kunnen doen. Enige wat wel uitkwam is de belofte mijn geld met umhalf uur terug te hebben. Vandaar 2 ipv 1 ster.

Goede communicatie bij probleem

Het bestelde doucherek had kromme plastic plateautjes. De klacht is goed en naar tevredenheid verwerkt.

Goede service en scherpe prijzen

Wij kregen een goede begeleiding bij het inkooptraject en de spullen werden ruim op tijd geleverd. Ook de nazorg was prima.

Goed geregeld

prima geregeld

Men heeft voor mij een mat wit staand toilet uitgezocht,kon het nergens krijgen.super tof

Persoonlijke aandacht

Goed (persoonlijk) geholpen en meegedacht! Zou hier zo weer bestellen.

Dorpsstraat 117

2903LA Capelle aan den Ijssel

Over Sani4comfort

Dagelijks vinden er 100'en klanten over het hele land en vanuit buitenland ons voor de mooiste producten voor hun droombadkamer en toilet. Wij geloven erin dat onze klanten de beste producten verdienen tegen een scherpe prijs en wij leggen de lat hoog voor perfectie. Wij streven er naar om elke bestelling zo snel mogelijk en naar behoren af te handelen. Bovendien dragen wij er zorg voor dat de bestelde artikelen voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit doen wij door alle in onze webshop aangeboden producten vanuit een gebruikersperspectief te bekijken en leggen wij onze expertise ernaast. Wij stellen onze assortiment samen volgens de principes als; creativiteit en kwaliteit met als einddoel comfort voor de gebruiker. Wij richten onze bestelproces, maar ook de levering dusdanig in dat het snel en veilig is. Wij zijn tevens van mening dat de klantvriendelijkheid van een bedrijf op proef wordt gesteld als de problemen zich voordoen. Wij streven ernaar om de voorkomende problemen op te lossen in voordeel van de klant. Dat maakt ons sterk en betrouwbaar.