Mooi meubel gevonden en superbezorging

We moesten even wachten totdat ons badkamermeubel geleverd werd maar dat wisten we, betrof alleen dit type. De bezorger had veel geduld en was zeer flexibel. Wilde zelfs even naar ander adres rijden en dan ook nog giga geholpen met het verplaatsen van meubel op goede plek. Binnenkort komt het meubel te hangen, ben benieuwd.

Goede communicatie

Mijn bestelling liep vast bij het betaalproces (pasje niet bij de hand). Een of twee dagen later werd ik gebeld of de order nog uitgevoerd moest worden. Ik kreeg een bevestigingsmail met betaallink. Levering was conform afspraak en de chauffeur vriendelijk en behulpzaam.

Top top top

Echt goed services top echt top top Dank jullie wel. Mvg, Ihsane Litmi

Fijn bedrijf!

Zeer mooie handdoek radiator besteld voor een nette prijs. Echter wordt de beloofde levertermijn niet waargemaakt. Voor ons is dit vervelend omdat wij nu 5 weken langer moeten wachten tot dat de monteur komt ivm vakantieperiodes. Verder werden we telefonisch bij de klantenservice wel enorm vriendelijk geholpen!

UItstekend

Ik heb net voor de begin van vakantie besteld. Zij hebben mij geinformeerde dat de bestelling zou later geleverd worden dan wat op de website stond en als ik wil toch bestellen, heel netjes. Bestelling was bezorgd op afgesproken datum. Super service!!

Geen updates

In april 2021 besteld en half juli ontvangen. Er waren problemen met leveren door schip ongeluk in suez kanaal. Daat heb ik begrip voor maar ik had graag af en toe een update ontvangen. Nu moest ik zelf diverse keren vragen hoe het er mee stond. Contact was moeizaam.

Tevreden , prima service

Bestelling zorgvuldig verpakt. Geleverd op afgesproken tijd.

Goede service, goed op de hoogte gehouden, levering ok

Aan te bevelen, goede ervaring. Correcte levering.

Mooie kwaliteitsprodukten!

Goede duidelijke website met mooie produkten. Snelle levering.

Fijn contact

Douchecabine werd zeer snel geleverd echter de extra bestelde muursteunen nog niet ontvangen.

Zeer slecht

Zeer slecht

Slecht produkt

FLEXIBELE BEKER SIFON MET CREPINE Ø32CM besteld. De levering verliep naar wens maar: Wat een slechte kwaliteit! Alle aansluitingen/koppelingen lekken. Het crepine-gedeelte is zo dun dat je er dwars doorheen kijkt en begint al te scheuren na enkele keren uittrekken. En dan dat lelijke blauwe afsluitdopje! (Niet getoond op de website). Hij is meteen de vuilnisbak in gegaan. Niet bruikbaar!

Uitstekend geholpen!.

Wat een fijne en goede afhandeling van mijn probleem en zou dit graag willen delen met toekomstige klanten.

Goed geregeld

Alles netjes en optijd bezorgd!

Beloofde levertijd wordt niet waargemaakt.

Gekozen voor dit bedrijf. Was weliswaar duurder dan de concurrent maar dat was de levertijd waard. Echter werd de levertijd niet waargemaakt. En vervolgens werd ook de bijgestelde beloofde levertijd niet gehaald. Nu bijna 40 euro teveel betaald voor een douchedeur.

Heb verschillende spullen besteld en alles op tijd geleverd en netjes verpakt.

Goed en snel geleverd

Was opzoek naar een Deventer aansluiting voor mijn nieuwe toilet , heb dit gevonden bij sani4comfort , past precies...en snel geleverd

dun

de deksel is erg kwetsbaar . mijn dochtertje ging er bovenop zitten deze deksel brak gelijk . dus geen wc bril meer hier

Snel bezorgd

Perfecht!!

Top service!

Top service!

Snelle en uitstekende service!

Mijn telefonische vragen werden op een professionele, begripvolle en vriendelijke manier uitgelegd. Dat zette mij nog meer aan om tot een aankoop over te gaan! De Bocchi Fenice werd zelfs reeds binnen de dag geleverd! Het is een prachtexemplaar en aangenaam om op te zitten. :) TOP = 11/10 !!

topservice !!!

perfecte bediening

Prima service!

Na controle van de levering van 2 toiletten in antraciet, bleek er kleurverschil te zijn in deze 2 potten. Gebeld en gemaild met foto's. Binnen 2 weken 2 nieuwe, identieke toiletten geleverd gekregen. Top!

Onze fontein was er heel snel en goed verpakt, netjes

Afhandeling verliep wat rommelig en bijzonder.

Na mijn artikel te hebben besteld kreeg ik een koerier aan de deur die niets bij zich had. De dag erop werd er wel geleverd, maar het verkeerde artikel. Daarop moest ik eerst het verkeerde artikel retour sturen alvorens ik het door mij bestelde artikel zou ontvangen. Ik vind dat bijzonder!

Dorpsstraat 117

2903LA Capelle aan den Ijssel

Over Sani4comfort

Dagelijks vinden er 100'en klanten over het hele land en vanuit buitenland ons voor de mooiste producten voor hun droombadkamer en toilet. Wij geloven erin dat onze klanten de beste producten verdienen tegen een scherpe prijs en wij leggen de lat hoog voor perfectie. Wij streven er naar om elke bestelling zo snel mogelijk en naar behoren af te handelen. Bovendien dragen wij er zorg voor dat de bestelde artikelen voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit doen wij door alle in onze webshop aangeboden producten vanuit een gebruikersperspectief te bekijken en leggen wij onze expertise ernaast. Wij stellen onze assortiment samen volgens de principes als; creativiteit en kwaliteit met als einddoel comfort voor de gebruiker. Wij richten onze bestelproces, maar ook de levering dusdanig in dat het snel en veilig is. Wij zijn tevens van mening dat de klantvriendelijkheid van een bedrijf op proef wordt gesteld als de problemen zich voordoen. Wij streven ernaar om de voorkomende problemen op te lossen in voordeel van de klant. Dat maakt ons sterk en betrouwbaar.