Betrouwbaar

Ondanks dat wij 3 maanden op onze spullen moeste wachten en we uiteindelijk onze bestelling geannuleerd hebben toch tevreden. Geld was binnen een dag teruggestort. Prettig telefonisch contact gehad. Volop begrip en nette vlotte afhandeling van zaken.

Aanrader! Prijs/kwaliteitverhouding zeer goed

Levering een maand te laat. Bestelde materiaal is in orde.

Spijtig dat het bestelde materiaal niet voorradig was. Maand moeten wachten. Het geleverde item is prima

meer dan 5 maand levertijd!

Jammer elke 2 maand wordt het opnieuw uitgesteld. De website vermeldde zelfs 'direct leverbaar'. Ik wacht nu reeds 5 maanden en heb nog steeds niets... 5 maand zonder douchescherm, kan je jezelf de woonbaarheid inbeelden van een douche zonder scherm? Fantastisch wassen.

Goed product, snelle levering

Mooie spiegel, aantrekkelijke prijs. Zoals beloofd snel geleverd. Niets op aan te merken.

Goede producten en top service!

Alles is goed verlopen, goederen waren top en prijs ook. Grote aanbod van goederen. Problemen en vragen werden snel en professioneel opgelost.

Afspraken uiteindelijk nagekomen

2 sets toiletartikelen besteld. Maar 1 set binnengekregen. Meteen gemaild en gebeld. Netjes te woord gestaan dat ze contact op zouden nemen met degene die pakketje ingepakt had. We zouden terugkoppeling krijgen. Niet gehad. Week erna opnieuw gebeld. Had inderdaad bericht gekregen dat er maar 1 set ingepakt was perongeluk. Het zou geregeld worden dat ontbrekende artikelen opgestuurd werden. Diezelfde dag nog bericht terug dat ontbrekende artikelen de volgende dag alsnog geleverd werden. Uiteindelijk netjes afgehandeld. Artikelen naar wens en van goede kwaliteit.

Correcte levering

Het product is poekfijn en de levering even snel als afgesproken.

super snelle levering

super snelle levering!!! Helaas kwam de mail van wanneer de levering zou zijn pas in de avond NA de levering. Gelukkig was ik thuis, maar dit zouden ze wel moeten verbeteren. Als ze merken dat je na een bestelling nog iets in je winkelmandje hebt gedaan bellen ze om te vragen of dat ze je verder kunnen helpen en of dat product misschien ook nog mee moet.

Prima, de luxe, ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en over de levering.

Perfecto

Goed geholpen

Een spiegel besteld welke uiteindelijk niet geleverd kon worden. Samen naar een andere optie gekeken maar helaas geen alternatief kunnen vinden. Mijn bestelling werd netjes geannuleerd en kreeg mijn geld snel retour.

goede tijdige levering

Netjes verpakt en keurige levering conform afspraak

Super service

Bestelling met persoonlijke service gedaan. Dat gebeurt vaker. Maar toen de bestelde kast helaas niet beviel werd met dezelfde vriendelijkheid en snelheid het retourproces geregeld. Niet geslaagd maar wel super tevreden

Snelle levering en mooi product. Montage beschrijving is echter erg summier.

Lang moeten wachten

Product in januari besteld. Bestelde kraan was niet aanwezig idem de waskom. Daarna werden producten opnieuw besteld en in mei geleverd. Wederom niet de bestelde kraan. Personeel was wel erg vriendelijk en deed zich veel moeite

Goede service!

Ik ben érg goed geholpen. De verkoper was erg geduldig en wilde overal in meedenken wat erg fijn was. Het badkamermeubel bevalt ook uitstekend.

Wachten op tevredenheid

Beste, Ik mankeer het handdoekhaak je in mijn bestelling! Zal deze nageleverd worden? Patrick

Comunicitatie goed product niet

2x hang toilet besteldt alleen ze zagen er totaal niet mooi uit onderkant van wc zit geen verf op dus product kwaliteit is slecht

Snelle service. Enkele minuten voor 14:00uur besteld en had het volgende dag in huis. Aangezien het normaal gesproken voor 14:00 uur besteld te worden bij de leverancier. Netjes ingepakt kortom goede service. Dank!

Voldoet prima

De toiletpot voldoet aan onze verwachtingen. Eén opmerking; Jammer dat er geen bevestigingsmateriaal aanwezig was. Bv. Gestanst PE schuim element( voor de achterkant van de toiletpot). Pakkingringen Hulzen voor schroefdraad Metalen ringen Dit alles had er eigenlijk bij moeten zitten, gezien de prijs. Met vriendelijke groet, F.Krieger

Goede materialen en sevice

İk bestel vaker producten bij Sani4comfort al 3-4 jaar denk ik is altijd op tijd met mijn bestelling en leverd snel door heel Nederland topie M&O Veendam

Jammer

Ik had een badkamer spiegel besteld met de garantie dat deze binnen 1/2 weken er zou zijn . Na drie weken gemaild waar de spiegels bleef. Toen te horen gekregen dat de spiegel tussen 8/10 weken zou worden geleverd. Jammer, maar kreeg wel het geld direct terug gestort. Beloof dan niets.

Dorpsstraat 117

2903LA Capelle aan den Ijssel

Over Sani4comfort

Dagelijks vinden er 100'en klanten over het hele land en vanuit buitenland ons voor de mooiste producten voor hun droombadkamer en toilet. Wij geloven erin dat onze klanten de beste producten verdienen tegen een scherpe prijs en wij leggen de lat hoog voor perfectie. Wij streven er naar om elke bestelling zo snel mogelijk en naar behoren af te handelen. Bovendien dragen wij er zorg voor dat de bestelde artikelen voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit doen wij door alle in onze webshop aangeboden producten vanuit een gebruikersperspectief te bekijken en leggen wij onze expertise ernaast. Wij stellen onze assortiment samen volgens de principes als; creativiteit en kwaliteit met als einddoel comfort voor de gebruiker. Wij richten onze bestelproces, maar ook de levering dusdanig in dat het snel en veilig is. Wij zijn tevens van mening dat de klantvriendelijkheid van een bedrijf op proef wordt gesteld als de problemen zich voordoen. Wij streven ernaar om de voorkomende problemen op te lossen in voordeel van de klant. Dat maakt ons sterk en betrouwbaar.