goed bedrijf snelle levering

Prima afgeleverd, maar niet compleet

Prima levering niet compleet maar gaan ze oplossen. Verder is vervoeren met Let’s move ook prima, is online te volgen zodat je weet wanneer de levering op de stoep staat.

Snelle berichtgeving

Een deel van de spullen is vlot bezorgd. De rest wacht ik nog op en ook nog niks weer van gehoord. Wel al 2 mails over een beoordeling.

Prima toiletset

Lang moeten wachten op een simpele toiletset, maar eenmaal binnen gekomen is het een prima set

Snelle reactie en snelle levering

Mijn vragen werden snel en correct beantwoord. Ondanks dat de bestelde kraan niet meer geleverd geleverd kon worden, is er een goed alternatief voorgesteld en snel verstuurd.

Ronduit slecht !!!

Wij hebben 11 januari een bestelling geplaatst die dan ook bijna volledig geleverd werd. In horten en stoten weliswaar en ontbrekende delen maar dat is in orde gekomen. Nu ontbreekt ons nog enkel de sifon waarvoor we reeds 4x telefonisch contact hebben gehad en waar ons steeds werd beloofd dat ze ons terugbellen. Wel, we wachten nog steeds en het gaat ons nog niet eens over die sifon van 29 euro maar wel over het feit dat ze ons daar speciaal voor gecontacteerd hadden omdat we die niet besteld hadden. Er werd ons met de hand op het hart beloofd dat we die dezelfde week nog in huis zouden hebben . Men kan ons toch iets laten weten (niet in stock, ...)

Erg goede klantenservice

Het bestelde product bleek niet meer op voorraad, en erg lange levertijd. Klantenservice hielp erg goed met oplossen van het probleem.

uitstekende service

Goede adviezen tijdens de aankoop van mijn producten en snelle levering, binnen een paar dagen had ik alles in huis.

Goeie service!

Wat problemen met de levering, maar werd meteen aangepakt en opgelost.

Niet geleverd op afgesproken tijd

Ik was toevallig thuis, maar er zou op een andere dag geleverd worden. Bezorger sprak geen woord Nederlands, het was al donker, ik wist niet wat hij kwam doen, geen naam op de vervoersbus. Beetje vreemde situatie

De toegezonden artikelen waren niet de juiste,

Na telefonisch overleg werd dit probleem op een adequate manier opgelost. Minpunt was dat voor retourformulier 4 euro moest worden betaald.

Topservice!

We hadden op dinsdagavond een waskom besteld. Op zaterdag hadden we hem al in huis. Online bestellen is toch een klein risico, je gaat af op een foto. De waskom werd geleverd, en hij is prachtig! En een hele goede prijs!

Zie tekst hieronder

Ziet er prima uit, alleen zijn de s-koppelingen. Niet passend! Heb nog gevraagd of ze geschikt waren voor leidingen 120mm is niets mee gedaan helaas!

Prima product voor een scherpe prijs.

Prima product voor een scherpe prijs.

Super service & producten

Snel reageren, zelfs in het weekend en de avonden. Denken goed mee en komen met alternatieven als er een combinatie bijvoorbeeld niet mogelijk is, snelle levering, mooie en goede kwaliteit producten. Ik heb al mijn sanitair in mijn woning via Sani4comfort en ben super tevreden! Lang verhaal kort, echt een aanrader, top bedrijf!!

Toppy

Goed, product zoals besteld

Mag wel iets meer communicatie over de levering. Duurde wat langer en daar heb ik zelf maar achteraan gemaild.

Mooie producten

Een set besteld die uit meer onderdelen bestaat. Deze werden door verschillende leveranciers geleverd. De eerste 2 pakketten snel en probleemloos, het 3e pakketje werd aangekondigd maar werd 2 dagen achtereen niet bezorgd. Sani4Comfort is er steeds achteraan gegaan en uiteindelijk heb ik de set compleet.

Hel tevreden over verzending en contact

Echter is het artikel niet goed. Heb contact gehad via Whatts app en zou een mail krijgen om het artikel terug te sturen. Edoch nog niks ontvangen.

Goede kwaliteit, snelle levering, snelle bereikbaarheid!

Prima webshop

Top geholpen bij de aanschaf van een nieuwe staand toilet.

Deskundig, snel, goed advies

uitstekend!

Fijne communicatie. Kwaliteit prijs verhouding is prima. Meerdere producten besteld en daarvan viel niets tegen. de foto's komen goed overeen met de producten. goede klanten service. Wij zijn zeer tevreden.

Flexibel, klantgericht en mooie fontein

Ik wilde graag een combinatieset van een natuursteen fontein met geborsteld RVS. Deze bestond niet, maar door gemakkelijk en snel contact met de eigenaar kon er snel een prijsopgaaf opgeleverd worden. De kwaliteit van de materialen is goed. Kortom, tevreden!

Betrouwbaar bedrijf met een goede service komt afspraken na

Wij hebben een aantal producten besteld. Men staat ons goed te woord en neemt de tijd voor de klant. Helder in de communicatie. Wij zijn tevreden over de producten. Het is echt aan te raden.

Dorpsstraat 117

2903LA Capelle aan den Ijssel

Over Sani4comfort

Dagelijks vinden er 100'en klanten over het hele land en vanuit buitenland ons voor de mooiste producten voor hun droombadkamer en toilet. Wij geloven erin dat onze klanten de beste producten verdienen tegen een scherpe prijs en wij leggen de lat hoog voor perfectie. Wij streven er naar om elke bestelling zo snel mogelijk en naar behoren af te handelen. Bovendien dragen wij er zorg voor dat de bestelde artikelen voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit doen wij door alle in onze webshop aangeboden producten vanuit een gebruikersperspectief te bekijken en leggen wij onze expertise ernaast. Wij stellen onze assortiment samen volgens de principes als; creativiteit en kwaliteit met als einddoel comfort voor de gebruiker. Wij richten onze bestelproces, maar ook de levering dusdanig in dat het snel en veilig is. Wij zijn tevens van mening dat de klantvriendelijkheid van een bedrijf op proef wordt gesteld als de problemen zich voordoen. Wij streven ernaar om de voorkomende problemen op te lossen in voordeel van de klant. Dat maakt ons sterk en betrouwbaar.