Filtre

Top kwaliteit

Niet nodig

Prijs kwaliteit is goed!

Correcte levering, goed en makkelijk contact mogelijk met klantenservice!

Niet tijdens kantoortijden bezorgd

Ik had veel papieren doekjes besteld voor een kinderdagverblijf. In de notities had ik vermeld dat ze alleen tijdens kantoortijden open zijn. Vervolgens is er bezorgd op zaterdag. Bij buren in de gang, veel te grote pakketten. Vorige keer waren er dozen buiten achtergelaten met papieren doekjes erin!

Super, goede service, snel geleverd

Super, goede service, snel geleverd

zeer goede en sterke doekjes

als de dozen leeg zijn bestellen we wel weer . groetjes

de bestelling kwam niet

ik kreeg bericht dat er geleverd werd op vrijdag dus ik speciaal eerder naar m`n werk om dit in ontvangst te nemen...... er kwam niks.Maandag gebeld en werd er doodleuk verteld dat deze voor dinsdag op de planning staat! niet echt de schuld van deze site maar ze hebben de leveringen uitbesteed aan DPG en daar gaat het mis.

Snel levering

Ik dacht dat mijn bestelling zou later komen. De bestelling is binnen 3 dagen geleveerd! Ik ben heel tevreden

Precies het juiste papier op voorraad en snel in Amsterdam

Al jaren prima bedrijf om papier van af te nemen. Die maxi jumbo zijn fijn.

heel erg goed

zeer goed, makkelijk besteld en zeer snelle levering

Goede producten, prima prijzen

Min of meer bij toeval kwam ik Hygiënepapier tegen. Wat mij direct opviel op de overzichtelijke site waren de wel erg scherpe prijzen. Dus ik dacht 'ik probeer het eens.' Mijn ervaringen, na een aantal bestellingen, zijn heel positief. De geleverde producten zijn van uitstekende kwaliteit en, zoals gezegd, tegen heel scherpe prijzen. De levertijden zijn ook alleszins goed. Kortom, ik ben heel blij met Hygiënepapier.

Fijne samenwerking met Hygienepapier, snelle levering!

prima product

snelle levering en prima kwaliteit handschoenen

Gewoon goed

Ik bestelde met de vraag om het pakket zelf op te halen kreeg de info om dit specifiek op het bestelformulier aan te geven maar tot mijn verbazing werd het pakket toch met dhl verzonden

Snelle service met top kwaliteit

Snelle service met top kwaliteit

betrouwbaar en goede service

betrouwbaar en goede service en goed op de hoogte gebracht van nalevering

Te veel reclame mail en vooral te vroeg in de ochtend

Prima bedrijf om je artikelen te bestellen. Maar waarom zoveel reclame mails sturen zelf 6 uur in de ochtend ik begrijp dat niet!! Hopelijk gaan ze daar iets aan doen.

Perfecte prijs/kwaliteit

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding en uitermate vlotte en sympathiek levering door het gehanteerde vervoersbedrijf. Helemaal top ervaring!

Zeer servicegericht en klantvriendelijk

Hygienepapier is snel, en denkt met je mee als er problemen zijn met de bezorging. Hun communicatie is in een woord geweldig.

Geweldige poetsdoeken

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Alleen nog maar positieve ervaringen mee!

Snelle bezorging, goed telefonisch contact, kort lijntje en meedenken voor een alternatief voor een ander product!

correct en snel

correct en snel

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering, goede prijs

nvt

top

het is bestellen en de andere dag in huis toppie

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB