Top winkel

Goede prijzen en snelle verzending

Snel, voordelig en goed

Snelle levering, goed product voor een redelijke prijs.

Uitstekend product, snel geleverd

Duidelijke website, goed product (toiletpapier in mijn geval), interessante prijs en snel geleverd. Niets op aan te merken, ik ben gewoon tevreden.

Goed geregeld, goede website!

In een woord, "prima"

Snelle levering. Toppertje.

gewoon alles goed

snelle levering. al meerdere keren besteld. altijd goed

Gewoon goed !

Gewoon goed, heel normaal eigenlijk. Goede keus en snelle levering, prima.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

op de site makkelijk te bestellen en wordt ook snel geleverd, TOP

Prima producten, correcte leveringen!

Redelijk

Goede prijzen, maar Duurt vaak lang voordat ze bezorgen en dan bezorgen ze ook vaak niet alles in 1x maar in meerdere delen.

Super goed !

Altijd snel levering, goede kwaliteit van de producten en ik ben tevreden met de price!Top!

uitmuntend

nooit spijt van gehad, nogmaals mijn wel gemeende complimenten

uitstekend

top bedrijf

Onbetrouwbaar

Exact de zelfde bestelling op een dag en een nacht van 30 naar 31 december 2024 meer dan 100 euro verhoogd. Zonder dat het is aangepast en aangekondigd. Gelijk gestopt met dit bedrijf.

Duidelijke communicatie, snelle levering

zeer tevreden

snelle levering en goed prijs kwaliteit

Supersnelle levering en lage prijzen

Ik had mijn producten de volgende dag al in huis. Zelfs toen ik de postcode verkeerd had ingevuld meldde ik dat direct per email en kreeg de zelfde dag een bericht terug dat het hersteld was. Chapeaux! De prijzen zijn ook sterk concurrerend. Houden zo!

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling waarvan ik wel de melding krijgt dat de bestelling zou zijn afgeleverd.

Vreselijk dun, nog dunner dan toiletpapier

Ik ben echt ontevreden met de onderzoekspapier en wens deze compleet te retourneren. Het is nog dunner dan toiletpapier en scheurt ongelofelijk snel! Ik heb nog nooit zulke laag kwaliteit onderzoekspapier gekocht ib mijn leven!

Snelle en correcte levering en service

Zoals aangegeven een snelle en correcte service en levering.

super snel

eerste bestelling en super snel bezorgd

vlotte levering prima prijs

Goede producten, snelle reactie en vlot geleverd, wat wil je nog meer

Uitstekende snelle levering

Na bestelling maar 3 dagen hoeven wachten op levering

Super sterke doekjes

Deze doekjes zijn erg sterk en pluizen niet. Ze nemen heel goed allerlei vloeistoffen op waarna ze toch sterk blijven. Nadeel is wel dat ze prijzig zijn en er bestaat geen knappe dispenser voor. Een aanrader.

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB