redelijk tot goed , leuke prijs!

sommige dingen zijn leuk geprijsd , wel goede kwaliteit .

Bestelling wordt correct afgehandeld

Sl

Sl

Hygiënepapier.nl biedt uitstekende service, snelle levering tgem scherpe prijzen

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Hygiënepapier.nl, en mijn ervaring was uitstekend. De website is gebruiksvriendelijk en biedt een biedt een snelle service tegen scherpe prijzen.

supersnel en zeer goed

top

goede snelle levering

Bestelling goed en snel geleverd

Binnen 2 dagen in huis. Alleen jammer dat de bezorger de dozen buiten tegen een achterdeur had geplaatst terwijl we open waren, maar daar kan de leverancier niets aan doen (of andere bezorger kiezen)

Snel geleverd. daar ben ook tevreden.

Goede servies, bedankt.

goeie ervaring

goeie producten en snelle levering

Good

Delivery on the expected time, good prices and products!

Deskundige ondersteuning wordt geclaimd maar niet geleverd.

De levering en voorraad zijn in mijn ervaring prima in orde, alleen vragen voor advies, ondersteuning, sample's worden vaker niet dan wel gegeven.

Goede nitril handschoenen en snelle levering

De nitril handschoenen zijn van goede kwaliteit. Ook reageert de support erg snel op tickets. De levering was erg snel, zelfs rondom Kerst.

netjes verpakt

snel geleverd en netjes verpakt

Goede site en Snel geregeld

Is makkelijk om een bestelling te plaatsen en ook overzichtelijk wat je nodig hebt. Wordt op tijd en netjes geleverd!

Verzenden met DPD is drama

Verzenden met DPD is drama. Misschien wat goedkoper maar loopt ooo vaker slecht.

Top kwaliteit voor de laagste prijs

Ik bestel regelmatig hygiëne papier voor mijn hobby,is goed koop en van goede kwaliteit.

snel en goed

goede service

Super snel, top!

Makkelijk bestellen, en super snel geleverd. Top Betrouwbaar

Zeep koop ik niet meer in de supermarkt

+ Ook levering aan particulieren + 1 x 5 liter zeep kopen is beter dan 20 x 250 ml in de supermarkt - De doos voor verzenden had 60% kleiner gekund. Even zoeken op 'verpakking minimaliseren' en ...

goede service

goed bereikbaar en duidelijke website, goed contact

Heel slecht

Ze reageren nooit op mails

Snelle levering en een goede prijs

Snelle levering en een goede prijs!

snelle afhandeling en nette prijzen

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering

Hygienepapier heeft goede producten tegen voordelige prijzen en de producten worden snel geleverd.

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB