Goed advies en snelle levering.

Goed en snel.

waar voor je geld

product was helaas kapot binnengekomen maar dit is direct opgelost door het versturen van een nieuw product

Kwaliteit en bezorging is oke

Positief is de snelheid van handelen. Vandaag bestelling en de morgen of overmorgen wordt het hygiene- en toilietpapier bezorgd. Kwaliteit van geboden producten is prima alleen vinden we dat de prijs de laatste jaren wel meer dan gemiddeld zijn gestegen.

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

helemaal goed!

Fijn snel geleverd

levering perfect retour zeer slecht

wij bestellen regelmatig bij hygienepapier.nl nu was het de eerste keer dat er iets verkeerd besteld was, retour was alleen mogelijk als je zelf alles retour stuurd op eigen kosten, omruilen van het artikel was niet mogelijk, dus nieuw brengen en het andere gelijk retour mee terug nemen.

Snel en goed

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer Goed

Web site is prima te doen

goede dienstverlening

Genoeg keuzes voor aantrekkelijke prijzen

Goede prijs snelle levering top

Goed en snel tot de volgende bestelling

Het was mijn eerste keer bestellen bij hygienepapier. Bestellen ging gemakkelijk, overzichtelijke website ook even bij concurrenten gekeken maar dat was of niet zo overzichtelijk of het aanbod was niet zo groot. Binnen 2 dagen had ik alles in huis. Ik zou hier weer opnieuw bestellen.

Erg makkelijke en overzichtelijke site

Heerlijk als je wat besteld en dat het de volgende dag thuis hebt

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd.

Product goed. Levering via DPH duurt te lang.

Product goed. Levering middels DPH duurt echter veel te lang.

Prima webshop

Fijn assortiment, scherpe prijzen, gemakkelijk bestellen, snelle levering, alles goed verpakt.

geweldig

producten veel goedkoper dan elders, snelle levering

Goede prijs nette levering

Bestel al jaren altijd goed geregeld.

Snelle levering van het juiste product

Dit was mijn eerste ervaring met hygiëne papier Dus ik wist niet of het produkt aan mijn eisen voldeed. Maar het produkt was precies hetgene wat ik hoopte. (De maat kwaliteit enz.) En de levering was zeer snel. Dus ik weet nu al dat ik hier over een poosje een tweede bestelling ga doen

Makkelijke website

Bestellen ging eenvoudig genoeg maar afrekenen was even een beetje zoeken. Bezorging was op tijd maar kan misschien wat vlotter, we hebben 3 werkdagen plus weekend moeten wachten. Desalniettemin als de prijs de volgende keer ook weer lager is dan bij andere winkels gaan we zeker weer hier bestellen.

perfect

snel geleverd alles naar wens

Producten geleverd zoals je mag verwachten

Producten zijn snel geleverd. Prijs van aangekocht product was prima.

Redelijk geprijsd

Page is altijd goed erk