Snelle en goede service

Bestelling snel geleverd en veruit de goedkoopste.

Netjes

Keurig op tijd

mijn ervaring in één woord..., TOP!!

Super ervaring, Vandaag besteld, en morgen netjes in huis. Daarbovenop zijn ze nog de voordeligste ook. Bij de groothandel waar we normaal gesproken inkopen, betaalde ik het dubbele bedrag voor hetzelfde product. Hier blijven we in deze tijd, onze producten bestellen..

Goedkoop en snel.

Niks op aan te merken. Goedkoopste en ook nog eens snel geleverd.

Goedkoop en snel.

Niks op aan te merken. Goedkoopste en ook nog eens snel geleverd.

Zag er goed uit koop meer bij hen

voor de eerste keer besteld bij u.

Ga beslist vaker bij u bestellen. Wij gebruiken deze bij een soos voor mensen met een beperking. zowel lichamelijk als verstandelijk beperkt.

zeer tevreden

Zeer snelle levering en ook op de aangegeven tijd. IK ben zeer content met deze levering bedankt. Eigenlijk had ik 3 laags willen hebben.

zeer tevreden

Het aanbod is best breed. Daarnaast nette en snelle levering.

Het aanbod is best breed. Daarnaast nette en snelle levering. De prijzen zijn relatief laag. Zo houden!

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge