Prima spullen voor een redelijke prijs

Onze ervaringen met hygiënepapier zijn altijd goed. Je krijgt goed advies en de prijs is heel redelijk. Het wordt altijd op tijd geleverd. ons enige puntje van kritiek is soms de aflevering. We hebben nu bemerkt dat het aan de bezorger ligt. DDP smijt het in de voorhal en geeft niet eens bij de assistente aan dat er iets bezorgd is. Vandaag werd er iets bezorgd door post.nl, altijd dezelfde bezorger, die het keurig bij de assistente aflevert.

Bestelling nig steeds niet ontvangen

Helaas heb ik m'n bestelling nog sreeds niet ontvangen van post.nl. 3 x toegezegd door post.nl, niets ontvangen

Nog niet goed

Heb helaas nog niets ontvangen. Postal heeft al 4 x de bezorging verzet en of geannuleerd. Heb jullie gisteravond daar uitgebreid een mail over gestuurd..hoop.dat er een oplossing komt... maar volgens mij helemaal schuld van postal.. Graag jullie reactie, G de vries [email protected]

van 0 tot 100 prima da luxa

Prima club, had verkeerd besteld, maar werd zonder gezeur teruggenomen en vervolgens snel en prima nieuwe spullen gestuurd. veel dank.

lekker snel geleverd!

snel gevonden, snel besteld, snel geleverd!

lekker snel geleverd!

snel gevonden, snel besteld, snel geleverd!

goed!

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

goed!

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Zoals gehoopt!

Snel en volgens afspraak....... Enige minpunt is de onnodige extra doos..... Zonde van het karton

Betrouwbaar

We bestellen hier al jaren. Je kunt er altijd van op aan. Goede producten, scherpe prijs. Soms lijkt een product elders goedkoper maar dan blijkt er bij afrekening een enorm bedrag aan administratiekosten en verzendkosten bij te komen. Dus blijven we maar bij hygienepapier !! :)

heel goed!

Duidelijke en overzichtelijke website, ruime keuze en.....supersnelle levering. Ik zal zeker vaker bestellen.

Duidelijke website Bestelproces is eenvoudig Snelle levering Goed verpakt

Levering nog steeds niet ontvangen

Levering duurt erg lang. Nog steeds niets ontvangen

Qua service en levertijden ben ik tevreden

Echter ik schrok enorm van de prijsstijging. op een papierrol is de prijs met wel 50 % !!! gestegen. Ik heb een eerdere bestelling gewoon opnieuw besteld en niet gezien dat de prijs zo exorbitant gestegen is. bij controle ( helaas achteraf ) zijn de prijzen bij andere leveranciers ook wel gestegen maar GEEN 50 %. Dus,. mijn volgende bestelling zal bij een andere leverancier zijn.

Groot assortiment voor een prima prijs

Snel geleverd en goede klantenservice die samen met jou alternatieven zoekt als de prijs te hoog is.

Snel

De bestelling werd snel en netjes geleverd. Tot de volgende keer!

Levering in 2 delen

Bestelling was slechts deels geleverd, maar was niet duidelijk wanneer de rest zou volgen. Inmiddels contact geweest met verkoper en dit is nu opgehelderd.

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge