Alles keurig geregeld

Geen aanmerkingen

Voor mij Leverancier van het jaar!

Levert goede producten tegen een scherpe prijs en een snelle levering. Maar zeker zo belangrijk is dat ze laten merken dat ze hun klanten waarderen.

supersnel, perfecte levering

z

ik kreeg snel wat ik besteld had

ik kreeg snel wat ik besteld had

Makkelijk te bestellen voor een juiste prijs en snelle levering

Goeie service

Ik dacht dat ik mijn pakket niet ontvangen had en toen ik hierover een review achterliet werd ik er goed geholpen. Bleek uiteindelijke dat mijn pakketje toch bij de buren lag. Ze hadden niet goed gekeken de eerste keer dat ik kwam vragen of ze wat hadden.

Gaat erg goed. Wel een vraag: ik heb twee bestellingen gedaan waarvan 1 per direct en perfect is afgehandeld. De andere moet nog komen ook qua factuur?

Mooi product

Prima verzorgde levering, product voldoet aan verwachting

Goed materiaal en spoedige levering !

Goede kwaliteit van het papier en snel geleverd zonder moeilijkheden. Bedankt en tot de volgende bestelling!

Snel en goede kwaliteit!

Snelle levering, fijne nitril handschoenen. Ze vallen een beetje klein maar ik ben zeer tevreden!

Gewoon goed!

Fijne mailwisseling gehad met Mariska, en perfect opgelost door haar en de leverancier.

Heel tevreden

Heel tevreden en snelle levering.

mag ik jullie als klant ook om een beoordeling vragen

k wordt zo ziek van elke beoordelingsvraag.......krijg er minimaal 5 per dag binnen en ik noem het: PIELENPOERTSERIJ ja het was goed ben tevreden als ik dat niet was kom ik wel klagen

bezorgen kan beter

Helaas wordt de bestelling via DPD en Post apart geleverd. Dat betekent dat je 2x op de zending kan wachten. De DPD en Post komen dan veel later dan aangegeven (daar kan hygienepapier niet aan doen)

Niets ontvangen terwijl de Post claimt dat er bezorgd is

Niets ontvangen terwijl de Post claimt dat er bezorgd is

Snel en efficient

Snelle levering. Alles in orde.

uitstekend

Altijd supersnel geleverd . Top

goed en duidelijke site

super

Snel geleverd!

Top dat je tenminste nog ergens plastic bekers kunt bestellen, koffie uit karton blehhhh !

Snelle l

Snelle levering.

Fijne en vooral snelle service

Wij hadden een papierdispender gekocht. Werd snel geleverd. Product voldeed aan de verwachtingen. Echter constateerden wij een kras op het artikel. We hebben vervolgens contact opgenomen en het werd direct en netjes opgelost. TOP service dus wij gaan binnenkort een nieuwe bestelling plaatsen.

perfect en conform de afspraak

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge