Soepel verlopen, snelle levering

geen bijzonderheden, zou er zo weer bestellen

Snel en keurig verpakt

Positief snelle levering en keurig verpakt

Snelle en keurige levering

Levering van bestelde items was snel en keurig. Producten zijn prima.

Goede prijzen snelle levering!

Wij waren opzoek naar zeepdispensers die zowel een strakke uitstraling hadden en een goede prijs. Die hebben wij dus gevonden! Besteld en de volgende dag reeds geleverd!

Snelle levering en goede prijzen!

Goed, snel en niet duur

Papier rollen zijn bij Hygiënepapier goedkoper dan elders, zoals de Makro, Sligro of Hanos. Daarnaast worden ze zeer snel geleverd. Wel jammer dat er steeds verzendkosten bij komt.

slecht

langer dan 2 weken geleiden en heb nog steeds niet alle bestellen ontvangen.

zeer slecht

wij wouden op dinsdag en donderdag geleverd hebben wij hebben jullie er over gebeld jullie zijden moet je aan geven bij bestelling ik gedaan en wat denk je nee hoor komen ze op woensdag dat wij er niet zijn

Sinds kort ken ik deze website. Ik ben blij ervoor

Al derde keer bij jullie had besteld. maar ik vind het uitstekend service

Goede snelle service

Goede snelle service

niet helemaal tevreden

Voor de eerste keer besteld bij hygienepapier,omdat onze vaste leverancier tijdelijk geen torkrollen kon leveren. We zijn bij hygienepapier terechtgekomen omdat de levertijd 1 tot 3 werkdagen zou zijn. Wij hebben als bedrijf de voorkeur om op factuur te bestellen,maar kwamen er na een paar dagen achter dat de factuur eerst betaald moet worden alvorens de bestelling word opgestuurd,wat niet gebruikelijk is. De factuur is 10-11-2022 betaald maar uiteindelijk is de bestelling pas op 18-11-2022 geleverd. Wij zullen dus geen tweede keer kiezen voor hygienepapier wanneer wij de bestelling snel geleverd willen hebben.

top! goed en snel!

Mooi papier, snel geleverd, goede financiële afhandeling, super, tot de volgende keer.

Makkelijk te bestellen en goed afgeleverd

Makkelijk te bestellen en goed afgeleverd

zeer prettig

Makkelijk te bestellen en een snelle levering

Top! Goede prijzen en de volgende dag al in huis

Snelle levering van een prima product

Het product werd snel geleverd en was zeer gunstig qua prijs

Snelle levering goede kwaliteit en prijs van medische handschoenen

Snelle levering goede kwaliteit en prijs van medische handschoenen

Vlot, compleet en snel afgeleverd.

goede service!

Communicatie

De site is overzichtelijk de communicatie is perfect. Als mijn bestelling op is zal ik zeker weer hier bestellen.

Snel en duidelijke communicatie

Goed product, precies zoals omschreven

Het bestelde artikel werd binnen paar dagen netjes geleverd en we zijn tevreden met de mooie en fijne prullenbak.

Goed en zeker niet duur

Snelle afhandeling en zeker niet duur

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge