Prima.

Snel en goed geleverd.

Een tevreden klant

Overzichtelijke site, goede producten voor een prima prijs en snelle levering.

Voordelig en altijd op de het gevraagde moment geleverd, voor ons als vereniging waar niet altijd iemand aanwezig is, heel erg fijn!

xx

steeds de goedkoopste, snelle levering, prima producten. ik ben zeer tevreden

prima geleverd

xxx

Levering zeer snel

Makkelijk goederen zoeken op de website en snelle goede levering.

Goed tevreden over de goederen

Prima spullen. Jammer dat de 3 pakketten in 2 keer werden afgeleverd. Deze onnodige extra rit is niet goed voor het milieu.

Top service en snelle levering

Snel besteld, snel geleverd en lage prijs!

nog niet goed

Tot nu toe snel bezorgd, maar kapot. Maar ook echt uit elkaar , niet een klein krasje. Wordt wel snel geholpen om hoe te retourneren maar dan moet ik die metalen prullenbak zelf naar een pick up punt gaan brengen. Bij het Pick up punt in de Rijnstraat 123 krijg ik te horen dat ze geen grote pakketten aannemen maar voor deze keer een uitzondering maken. Dat is toch ook vreemd. Geen service. .Ik ga zien of ik nog een nieuwe hele afvalbak krijg.. Ik hoop dat ik hem niet hoef te retourneren want dan moet ik dus een ander pick up punt zoeken waar grote pakketten welkom zijn.

Snelle levering!

Snelle levering!

Zeer vlotte en correcte levering

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Keurig!

Prima producten en snel geleverd.

Prima producten en snel geleverd.

Prima prijs, snel geleverd

De beschikbaarheid van papier stelt iedereen op de proef, Hygienepapier kan altijd wel leveren.

Perfect!

Bestelling keurig en snel afgehandeld. Top!

Snelle levering en scherp geprijsd

Prettige ervaring, aanbevelenswaardig

Hele snellen levering handschoenen zijn van mooie kwaliteit

Snel, prima kwaliteit, mooie prijs!

Hier ga ik zeker weer bestellen.

Prima bestellen en afleveren

Prima bestellen en afleveren, niets op aan te merken.

Niet binnen de beloofde termijn geleverd

Op de website staat dat artikelen binnen 3 werkdagen worden bezorgd. Heb bestelling geplaatst en moest er zelf achteraan bellen waar de artikelen bleven. Kreeg te horen dat ze niet op voorraad waren en later zouden worden uitgeleverd. Ik had hier een pro-aktieve houding in verwacht door heel simpel even een bericht te sturen dat levering wat langer zou gaan duren. Verder waren de geleverde spullen wel van goede kwaliteit. Ik geef de 6 omdat juist het uitblijven van communicatie iets is waar ik mij mateloos aan kan ergeren.

De hele afhandeling van de bestelling verloopt goed.

Voldoet voor een zeer nette prijs

Overzichtelijke site

Gewoon

Als ik nu AH of de Jumbo en Hema winkelt vragen ze ook niet iedere keer hoe het was. Doe gewoon je ding

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge