Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

Het werd een prima ervaring

Snelle en correcte levering . De verpakking was prima. Ik winkel graag bij dit mooie bedrijf en haar goede medewerkers.

Levering was volgens de planning. Keurig op tijd. Alles zag er netjes uit.

scheelt behoorlijk in prijs en vlotte levering

Beetje onduidelijke gebruiksaanwijzing en jammer van de 5% korting

Ik heb een dispenser besteld van € 72,00 met 12 navullingen € 106,50, ik dacht dan gelijk maar een voorraad. Kosten € 178,00 min 5% korting, dacht ik. Op mijn vraag: Ik heb een vraag, ik heb een bestelling gedaan en de nieuwsbrief aangevraagd en daarmee zou ik 5% korting krijgen op mijn bestelling. Daarna kwam er een groen blokje met bestellen. Deze korting is niet verrekend. Ik werd direct doorgestuurd naar de website om te bestellen maar zie geen korting. Was het antwoord: Bedankt voor uw email en bestelling. In de bijlage de factuur. Ik kan helaas de korting niet meer toevoegen, wel kan ik u de code geven voor een volgende bestelling. Hierbij nogmaals uw kortingscode die u kunt gebruiken: T19RAF18 Hoeveel denken jullie dat ik er wil hebben? Ik had een klantvriendelijker antwoord willen krijgen. De gebruiksaanwijzing van de dispenser bestaat uit plaatjes die je voor meerdere uitleg kunt zien, het is puzzelen. Er zou een gebruiksaanwijzing bij mogen met gewoon woorden wat keuzes inhouden als je iets kiest. Het product doet het inmiddels naar behoren, de afhandeling van de klantenservice vind ik minder.

Nog geen bijzonderheden

zijn op heden goed

De website vond ik niet helemaal duidelijk maar naar enig zoeken heb ik gevonden wat ik zocht alleen staat er bij de product niet dat het gevouwen is en ook niet de maat in gevouwen toestand.

Snel

Goedkoop en snelle levering.

Prima webshop.

Mijn ervaring met deze webshop was kort maar krachtig en in één woord uitstekend.

producten zijn okay, maar levering en communicatie erover is slecht!

goederen zijn via PostNL "geleverd", maar helemaal niet bij ons aangeboden en rechtstreeks naar Spar (agentschap) afgeleverd. Na vragen waar de(ze) rest bleef, werden we teruggebeld dat de zending "vandaag of morgen wordt geleverd". Direct daarna ontvingen we een email waarin stond dat onze goederen bij de Spar stonden........... slecht. Ik hoop dat de nabestelling nu wel bij ons wordt afgeleverd, daar de straat voor de Spar opnieuw wordt bestraat en je daar je slecht kunt komen.

Snelle levering en een aantrekkelijke prijs.

goede kwaliteit en voordelig, goede service

goede kwaliteit voordelige producten en goede service

De laatste order is in zn geheel geleverd, fijn!!! De vorige order loopt nog, omdat die niet is afgehandeld, levering niet compleet. DPD niet geleverd, er loopt een klacht die in behandeling is genomen. Hopelijk krijgen we die levering nog want het is wel betaald.

Goed advies, snelle levering, goed in prijs!

Ik wilde graag een Tork papier dispenser aanschaffen. Ik was al bij Bol beland maar schrok wel een beetje van de prijzen, ook van de papieren vullingen. Na dit model gegoogeld te hebben kwam ik terecht bij Hygienepapier.nl. Tot mijn verbazing zag ik exact hetzelfde apparaat voor DE HELFT geprijsd staan. Daar wilde ik het mijne van weten en heb de klantenservice gebeld. Vrij snel werd ik vriendelijk en adviserend te woord gestaan. De vTork was idd de helft van de prijs van wat Bol ervoor vroeg. Mij werd ook geadviseerd om merkloos papier te nemen. Dat scheelde nog veel meer!. Snelle levering en alles werkt prima! Erg blij mee. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden (heb ikzelf ook al gedaan ondertussen)

goed, pakket kwam wel na werktijd aan > 20:00. Dat was wel minder handig.

Zoals afgesproken werd alles netjes geleverd

Verkeerde product ontvangen

Eerst verkeerde product ontvangen, daarna kapotte verpakking met maar 9 in plaats van 10 batterijen… Ik bestel hier niet meer.

Omschrijving was goed, levering en verpakking uitstekend.

Snel en correct

Bestelling is snel en correct afgehandelde

Pakket was zoekgeraakt

Omdat mijn pakket zoekgeraakt was, was ik 10 dagen verder.

Snel levering

Snel levering en goed prijs, ik ben hecht blij, tnx helle ploeg.

Kwaliteit

Goed en snel

Prima bedrijf!

De eerste keer dat ik bij deze firma besteld heb, ze zijn iets goedkoper dan de andere bedrijven en dat maakt het aantrekkelijk.

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge