Neem geen DPD meer als vervoerder
Goede middag Jacco, Nou goed, nou nee, hier zit een zeer ontevreden klant.
Even het relaas van de bestellingen van afgelopen 10 dagen. 13 juli een bestelling gedaan.
14 juli bericht dat het overgedragen was naar DPD.
15 juli, weer ander bericht dat het overgedragen was naar DPD, toch ontvangen en verkeerde poetsrollen (grijs) contact gehad, retour stickers gehad en een raar weekend gehad.
18 juli een bus geleend, 5 dozen kunnen niet in mijn particuliere auto en na 3 adressen gereden in Soest om eindelijk de pakken bij de juiste vervoerder aan te bieden.
18 juli, wel de juiste rollen binnen gekregen maar 3 uur later als gepland en NIET gebeld van te voren zoals gevraagd en bestelling in 2 delen binnen gekregen.
20 juli nieuwe bestelling geplaatst, WEER met vermelding om 15 minuten voor aanvang even te bellen.
21 juli bericht gehad dat DPD het zou komen brengen.
21 juli factuur binnen gekregen nog VOOR dat de bestelling binnen was ?
22 juli bestelling overgedragen aan DPD en met tijdsaanduiding, was dit keer op tijd maar WEER niet gebeld dus mijn verhuurder moest het aannemen wat hij erg vervelend vind.
23 juli bestelling uitgepakt en wat scherts mijn verbazing, WEER grijze rollen binnen gekregen, die dus weer omgeruild moeten worden voor witte rollen. Jacco, je begrijpt dat hier een teleurgestelde EN een zich niet gewaardeerde client zit die zich af zit te vragen, HOE nu verder.
Zullen WE maar afscheid van elkaar nemen of heb jij nog vertrouwen dat jij een oplossing hebt om mij weer enthousiast te krijgen om toch maar bij jullie te blijven bestellen.
Ik ben razend benieuwd naar jou antwoord.