keurig

24 mei dit jaar handschoenen soft nitril besteld onder naam van medisch pedicure josefien broersma. Keurig op tijd geleverd en handschoenen zijn van goede kwaliteit alleen heb ik nog geen factuur met btw ontvangen. Is dit ook nog mogelijk? alvast bedankt. Groet, Josefien [email protected]

verkeerde bezorging

Wij zitten met meerdere gebruikers in één gebouw. Bij de bestelling aangegeven waar 'onze' ingang is. Helaas is de bestelling toch bij een andere gebruiker afgegeven zodat het 3 dagen extra duurde voordat wij de spullen hadden

Altijd prettig om zaken te doen met hygienepapier.nl

Prima, netjes, correct en snel

Zoals al aan gegeven

Zag er goed uit volgens de verwachtingen

Zie boven

goede ervaring

onze gasten op de campingplaats gebruiken,en zijn tevreden

Geen klachten

Tevreden over de bezorging.

de kwaliteit van de producten is prima

de bezorging liep ook goed, via PostNL. Alleen zou het handiger zijn wanneer eea in kleinere verpakkingen zou worden afgeleverd, zowel voor de bezorger (PostNL) als voor de ontvanger; de dozen waren nu onhandig groot en daarbij erg zwaar, niet goed te hanteren. Maar verder: een tevreden klant.

Uitstekend!

Prima klantenservice, prima papier.

Uitstekend !!!!

Uitsekende service

Geleverd zoals aangegeven

Prima.

snel en goed

snel en goed

Goede kwaliteit en niet duur

Goede service met snelle levertijd

Van bestelling tot levering duidelijke communicatie en zeer snelle levertijd

Ik ben tevreden

Snelle en goede service!

Prijs kwaliteit verhouding is prima. Verder snelle en goede service en aflevering.

Disappointed

Got only 1 out of the 3 items ordered, without even being updated, until i called to ask where the remaining 2 items were. worst part was that the only delivered item came in leaking.

• Would you recommend us? No

Papier stinkt vreselijk

Papieren handdoeken besteld en netjes geleverd. Bij gebruik blijkt dat de papieren handdoekjes een afgrijselijke muffe stank produceren als ze nat worden.

Perfect geleverd

Perfect geleverd voor weinig geld

Het was goed

Wat ik heb besteld is ook netjes gekomen

prima service

Duidelijke site en snelle levering

Uitstekende kwaliteit

snelle levering en prima service

artikelen worden snel geleverd. Een klein probleempje met de bestelling werd per omgaande opgelost met een nieuw artikel.

Prima levering

Heb ik niet met het produkt

Goede prijs en snelle levering

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge