Supper

Wordt gedaan wat beloofd wordt.

Producten prima, bezorging slecht

De bezorging is uitermate slecht, is geen afspraak mee te maken. Bij de laatste bezorging hebben we 3 dagen gewacht voor hij wat kwam leveren. 2x gewoon niet komen opdagen????? oor de producten zal ik Hygienepapier aanbevelen voor de aflevering absoluut niet.

Goede producten voor een mooie prijs

Via de nieuwsbrief wordt je goed op de hoogte gehouden voor de aanbiedingen

Goed en snel Surver

goed verzorgd.

prima site.

Goed product en nette levering

Producten van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

supersnelle levering

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Artikel voldoet volledig aan de verwachting.

Prima en snelle levering

Duidelijke website met goeie prijzen. Aanbod is groot.

Perfect product

Ondanks extra betaling voor latere levering ivm carnaval is dit niet gelukt. Levering alsnog op afhaalpunt op moeten halen.

Goede site

Goede site met perfecte aanbiedingen, snel en netjes verzonden. Beveel het aan om hier te bestellen

Nette levering

Er wordt netjes en snel geleverd. Keuze is vooral voor de goede prijs kwaliteit.

Geweldig en snel geleverd

Een fijne samenwerking en snelle leveringen

Altijd snel en netjes geleverd voor een goede prijs!

Snelle levering en goede prijs

Snel, goed en goedkoop

Vriendelijke medewerkers en alles snel geregeld voor een hele goede prijs.

prima club om te bestellen

Geen idee of het goedkoper is of iets dergelijks, maar ik bestel al jaren bij ze en het is een prima bedrijf.

Goede prijs-kwaliteit

Alles prima verlopen. Juiste levering - Faire prijs.

Snel geleverd en het juiste artikel

Na 2 x dit toiletpapier te hebben besteld via bol.com, kreeg ik via hun vervolgens 2 x waardeloos, stoffig, rommelig toiletpapier. Beide keren retour. Nu rechtstreeks hier besteld en eindelijk weer blij met 2 laags, veel vel op een rol

Correcte service

SNEL LEVERING , TOP

OP TIJD GELEVERD, EN AARDIGE POSTBODE , DANK U

Vlotte bestelling en levering

Overzichtelijke website en perfecte levering

Top shop

Sleuteltje van de torx rol houder kapot. Hygiëne papier had deze liggen. Snel verzonden en ontvangen. Enigste grote nadeel zijn de verzendkosten je betaald pakket kosten voor iets wat ook door de prievenbuwnhad gepast.

goed snel en compact

Ik zal vaker voor mijn bedrijf van hygienepapier gaan bestellen, dat is iets wat zeker is !

Producten snel geleverd.

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.