prettig, goed en snel

zie boven

helaas geen sterren voor mij

Slechte ervaring met hygiëne papie! Mij. bestelling bij Hygiëne papier liep voor mij helaas heel slecht , er stonde. 2 pallets 1 met toilet papier en 1 met vloeibare middels. ,ik pakte een doos van de pallet waarvan achteraf 2 flessen chloor lek en helemaal leeg waren en een van met 5 liter vloer reiniger, heb dit gemeld incl foto,s ,maar Hygiëne papier (of tewel Daphne ) vond dat dit ka. gebeuren ze wilde wel de 2 flesjes chloor en de vloer reinger vergoeden maar niet mijn kleding die onder het chloor zit (nieuwe shirt incl reklame) Daphne van hygienpapier vond dat dit kan gebeuren !!!!en vergoed de kleding dus niet ,erg vreemd wat ze .zegt tja de bestelling legt een lange weg af !!

Snel en goed

Na bestelling snel geleverd!

Snel en goed

Snelle levering en kwa prijs super!

Keurig en snel geleverd, volgens afspraak!

prima service, duidelijk

Was maar een kleine bestelling?

Is niet te beoordelen op 1 kleine bestelling

Super geregeld, goede communicatie komen afspraken na!

Top gegaan, van order tot aflevering!

papieren handoekjes

prima product, ik gebruik het binnenshuis, goedkoper dan keukenrol en overal voor inzetbaar

Product is goed. Bezorging slecht.

Mijn bestelling zou door post.nl op dinsdag worden bezorgd. Aan het van de dag altijd hetzelfde bericht. Het wordt een dag later. De volgende dag. Drie mensen thuis en dan een mail sturen dat er op het aangegeven tijdstip niemand thuis was. Bestelling afgeleverd bij een ophaalpunt. Ze zijn gewoon niet bij ons geweest maar hebben het direct naar het afhaalpunt gebracht. Ga maar eens in gesprek met post.nl. Slechte bezorgers.

Dat kan in 1 woord "TOP"

Duidelijke site, snelle levering en precies wat ik nodig had voor mijn honden. Tot de volgende keer.

Goed bedrijf

Was snelle levering en goed verpakt. Zien er schitterend uit.

Supper

Geweldige kwaliteit snel geleverd, niet dur

Perfect geleverd

Goed papier

Prima snel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

goede en snelle levering

prettig

Goede service en goede prijzen

Goede prijzen en snelle levering.

top

Product klopt zoals afgesproken.. Levering ook goed ..

Gemakkelijk te bestellen overzichtelijke sites

Snelle levering met ongewenst resultaat

Helaas maakte de professionele ontstopper zo veel vuil los dat de afvoer volledig verstopt raakte door een grote prop met vuil die in een bocht van de afvoer bleef zitten. De uiteindelijke oplossing van het probleem was het openzagen van de afvoer en de prop verwijderen.

Goede producten en zeer goede service

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten.

vriendelijke en accurate hulp a/d telefoon en goed product

ik koop bij hygiene papier altijd handdoekrollen vanwege de zeer goede prijs - kwaliteit verhouding. dit keer was ik even vergeten wat het artikelnummer was en tevens lukte het mij niet om mijn bestelgeschiedenis te zien. dit lag niet aan de website maar aan mij, dus gewoon even gebeld en ik werd meteen goed geholpen en kon daarna makkelijk door met bestellen.

Goede communicatie en snelle levering

Na bestelling snel binnen gekregen.. nu ruikt alles weer lekker..

Snelle levering en goed

Heel tevreden als nieuwe klant!

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB