Perfecte afhandeling

Kortom, hygieneproducten.be is een partner waarop je kunt vertrouwen. Wij kunnen hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte leverancier.

heel vlotte verkoop

tevreden over goede en snelle service.Keer zeker weer.

Ik ben nog steeds erg tevreden over jullie diensten!

Horica

Pragtige

Snelle perfecte levering

snelle levering en goede communicatie

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen en snelle verzending. Thanks! Good luck!!

Mindere kwaliteit verpakking

Het aangekocht materiaal kan beter verpakt worden. De dozen zijn geschuurd of waren doorweekt.

Alles is top verlopen

Alles is top verlopen

Supersnelle levering.

Wij zijn steeds zeer tevreden. Supersnelle levering en steeds een stuk goedkoper dan bij andere firma's.

Correct en zeer vriendelijk

Correct en zeer vriendelijk. Zelfs bij retourzending.

Heb steeds een goede ervaring

Korrekte en nelle levering

Duidelijke website , groot aanbod goede kwaliteit, zeer scherp geprijsde producten .

Vlotte site met goeie uitleg!

Gemakkelijke site met goeie product uitleg. Super snelle levering.

vlot, maar prijzen veranderen steeds

Als je gewoon dezelfde code bestelt als voorheen (omdat dat toen de goedkoopste optie was), dan kan je wel eens een goedkopere optie missen. Het is elke keer weer wat zoeken naar de voordeligste versie. Maar wel vlotte levering en afhandeling.

Perfecte service!

Snele en perfect service.

Ik ken dit product,ze zijn echt heel goed

goeie producten, zorgvuldig verpakt.

goeie producten, zorgvuldig verpakt. De levertijd was iets langer dan ik verwacht had.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

goede prijzen en snelle levering

gevonden via google zoektocht en aangenaam verast door de kleine prijzen en groot aanbod.

geen problemen gehad

Products delivered after more than 2 weeks of placing the order

I would have appreciated to be told proactively that my products are not in stock and be given the option to cancel the order or keep on waiting.

snel, efficient en voordelig

snel, efficient en voordelig

Snel en correct

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering en uiteraard een goede prijs.

Correct

Correcte levering Tevreden van

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is an online store that specializes in providing a wide range of hygiene products. The company offers items for toilet hygiene, cleaning, and maintenance, including paper products, dispensers, and cleaning supplies. They cater to both businesses and consumers, offering products such as toilet paper, cleaning agents, and sanitary products, all while ensuring high standards in product quality and environmental sustainability through certifications like FSC and EU Ecolabel. The website also provides tools to help users select the right products for their needs, including compatibility checks for dispensers and refill products.