goede service, eerlijke prijzen

voor de eerste maal een bestelling geplaatst. Alles correct verlopen.

Al tyd korek

Zéér goede service

Geen bestelling ontvangen sinds 5 februari besteld

Heb handschoenen bestelt op 5/2/2024 Nog steeds geen handschoenen ontvangen. Al twee keer gebeld en steeds zeggen ze dat ze onderweg zijn en dat ze waarschijnlijk vast zitten bij DPD. Heb ook nooit mail van DPD ontvangen. Dus maar 1 ster want geen goede service 5 werkdagen is niet 10.

Top!!!!

Ik ben nog altijd tevreden met de kwaliteit en levering!

goede service

Niet te missen on-lineshop

Dankzij jullie heb ik snel het papier van tork e.d. zodat hier alles goed proper blijft. Doe Zo Voort Zoals Het Hoort incl. verkopen aan particulieren.

SNELLE LEVERING

GOEDE KWALITEIT PERFECTE SERVICE

top firma

Snelle en vlotte manier van bestellen. Rap geleverd

Vlot, efficiënt, prettig.

Zeer behulpzaam en vriendelijk. Vlugge en fatsoenlijke levering.

Blex blij

Awwhh blex is blij met vod

Moeiteloos kiezen.

Vanuit de zetel gekozen en zeer vlug geleverd !!!

Alles top

Product voldoet volledig aan verwachting top van prijs

Heel slecht.

Beste Vorige keren heeft u bestellingen ook telkens dinsdag geleverd, terwijl het restaurant gesloten was. Vorige keer werd mij gezegd door de leverancier dat de bezorging op dinsdag gebeurde omdat ik de vrijdag voorheen de bestelling had geplaatst. Daarbij werd er ook gezegd dat ik best eerder in de week een bestelling kan plaatsen, zodat de levering eerder zou gebeuren (en dus niet op dinsdag). Voor de laatste bestelling had ik dit dus ook gedaan, maar ook deze werd op een dinsdag geleverd. Nu moet ik 65€ extra kosten betalen, ik vind het niet normaal, dus ik bestelling nooit niet meer.

Snelle levering en hele goede prijs !

Kwaliteitsvol product en exacte levering

Sinds lange tijd klant bij de firma. Nooit problemen gehad

Eerste keer dat ik handschoenen bij jullie bestelde. Zeer goede prijs goede kwaliteit zeer goede ervaring. Ga jullie nog gebruiken.

Snelle levering top

Goede kwaliteit en snelle levering top

Goed, goedkoop en snel

Prima nitril wegwerp handschoenen voor een prijs waar je ze nergens anders voor kunt vinden

Product voldoet aan de verwachting.

Goede kwaliteit, bestellen gaat makkelijk. Levering netjes en op tijd. Ben over alles heel tevreden.

Als ik bestel is het product binnen 2 a 3 dagen geleverd

Levering duurt lang

Vandaag om 09:35u gebeld voor een bestelling die donderdag 25/01 geplaatst was. Mevrouw neemt de telefoon lachend op, en groet mij. Ik zei dat ik een vraag had over mn bestelling en gaf de bestelnummer, ze vroeg wat ik wou weten in een heel haastige modus!! Ik vroeg wanneer mn bestelling geleverd ging worden, ze antwoordde zo een beetje sarcastisch achtig "wordt nu ingepakt en zal morgen of overmorgen geleverd worden!!" Bedragen zijn betaalbaar, maar de persoon in kwestie zat blijkbaar midden in een interne leuke gesprek, en heb hun dan een beetje gestoord blijkbaar, sorry hiervoor. Leveringen duren heel lang!!

Super tevreden

Het is goedkoper dan andere en ze zijn echt kwalitatief, ben super tevreden

Super.

Super snelgeleverd.

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.