Heel correct en vlot bedrijf met top service

Na je bestelling gaat alles vlot per mail en je bent ook van alles op de hoogte tot aan je levering

Voor deze levering tevreden.

snelle verwerking van het order. snelle levering, goede communicatie. Mooie kwaliteit van de haarnetjes. Kleine tip: mss dezelfde kwaliteit van haarnetjes in jullie assortiment nemen maar kwestie maat van de haarnetjes een one-size versie aanbieden. voor sommige mensen knelt het een beetje teveel en voor andere is het dan weer te groot, bij andere past het dan weer wel perfect.

Topleverancier

Steeds correct en snelle levering

goede service

product snel ontvangen

fantastisch

Goed materiaal en de vogende dag goed geleverd.

Vlotte en correcte levering

Verzorgde levering,

Kwaliteit en snelle levering

Producten besteld en een paar dagen geleverd. Snelle service. Goed verpakt en uitstekende kwaliteit.

Super+++++

Alles correct. Supersnel!!!!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Vlotte levering

Goed maar levertijd niet nageleefd

Alle producten goed ontvangen maar levertijd niet nageleefd

Het van Het !

Ik kreeg het goed ingepakt aan en het waren de exact juiste producten die ik bestelde.

Super service!!!

Super service!!! Goede opvolging en vlotte afhandeling van de bestelling,!!!

Snel en correct geleverd.

Precies wat we zochten. Deze toestellen kunnen perfect onze oudere modellen vervangen.

SLECHT

Ondermaatse kwaliteit bestelde goederen / retourneren op eigen kost / lees goed de kleine letters in hun voorwaarden

vlotte service

snelle verzending

Tevreden

Ik wou de handdoekjes met gekleurde logobedrukking. Het logo is in relief maar zonder kleurbedrukking. Op de site dacht ik gekleurd logo te zien maar neen. Zal nog een staal vragen voor de volgende bestelling.

Heel tevreden

Heel tevreden

Goede dienstverlening en vlugge levering en goede kwaliteit

goede service

De levering is er vrij snel. Het pak werd in goede staat geleverd.

juist correct op tijd

juist correct en op tijd geleverd, nog nooit problemen gehad

snel geleverd goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit, wij bestellen weer.

Snelle levering en goede service

Bestelling direct verwerkt en opgestuurd 2 zendingen ontvangen snel na elkaar Wanneer je een mail stuurt met een vraag betreffende de levering krijg je ook onmiddellijk een antwoord

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.