Goede producten aan interessante prijzen

Vlot geleverd, kwalitatief product en snel geleverd. Zeker een aanrader!

Alles goed verlopen

Alles is goed verlopen

Première commande

Rapide, efficace et bons produits et prix super intéressant!

Top ervaring

Goeie kwaliteit van handschoenen snelle en correcte levering

Snel weer handen kunnen afdrogen

Wij bestellen via deze site onze papieren handdoekjes zodat onze collegas en bezoekers de handen kunnen drogen. We zijn zeer tevreden over hoe snel onze bestelling geleverd werd, hoe goed we op de hoogte werden gehouden en het feit dat ze bij jullie duidelijk goedkoper zijn stemt ons uiteraard ook gelukkig.

Correct

Prima geregeld

gewoon perfect

vlugge en correcte bediening,goede prijs en kwaliteit.

Snelle levering en prima produkt

Vond mijn bestelling nergens voor minder dan het dubbele van de prijs bij hygiëneproducten. 's anderendaags geleverd en prima in orde.

Alles is vlot verlopen

Alles is vlot verlopen

Très grande réactivité

Cela fais déjà deux ans que je travail avec votre société et la réaction est toujours très rapide. Deux petites remarque: 1 ) il est dommage de recevoir les livraisons en plusieurs partie pour cause de pollution "carburant" et de cout pour votre société deux livraisons 2 ) j'aimerais que l'on soit prévenu au minimum la veille des dates de livraisons car il n'y à pas toujours quelqu'un pour pouvoir réceptionner les marchandises.

Goede nadienst

Zeer goede nadienst als het product niet voldoet proficiat. Groetjes Robert

Geen enkel probleem gehad

Kzal er nog bestellingen doen

Verschrikkelijke service

2 adressen werden door elkaar gehaald en de persoon aan de telefoon was hartstikke onbeschoft, laatste keer dat ik hier iets bestel. (1 pakje werd ook fout afgeleverd en mag ik nu zelf gaan uitzoeken waar dat is)

Correct en snel geleverd.

Correct en snel geleverd.

Goede prijs, supersnelle levering. Een aanrader!

Na mijn zoektocht op internet deze website gevonden. Duidelijke omschrijving van product, goede prijs en de bestelling werd zeer snel geleverd, warvoor mijn dank. Beslist een aanrader! Tot de volgende bestelling!

Goed spul

Wij hadden papierhanddoekjes besteld 21/24 dus wij dachten 21 breedte en gevouwen 24 lengte. Maar was verkeerd moest 21 breedte zijn en gevouwen maakt niet uit. We gaan ze proberen toch te gebruiken.

goede vlekkeloze service

zeer concurrentiële prijzen

Snelle service top winkel

Snelle levering aanrader

perfecte bestelling

Het product was goed omschreven, snelle afhandeling en snelle levering. Geen opmerkingen, een tevreden klant.

schitterend

prijs heel b-voordelig , snelle service , alles verpakt tijdens levering

Vlotte bestelling en levering

Alles verliep vlot en levering van de juiste producten

heel correct

heel correct, scherpe prijzen !

Vlot,maar begint duur te worden

Elke keer als we opnieuw bestellen blijken jullie producten enorm op te slaan in prijs. Ik begrijp best dat dit een keer gebeurd door inflatie, maar als dit blijft stijgen wordt toiletpapier wel enorm duur bij jullie. Ik heb nu het merkloze product besteld van toiletpapier. Hopelijk valt die kwaliteit mee en passen deze ook in de houders anders gaan we toch stilletjes aan uitkijken naar andere systemen bij jullie concurrenten.

Ging zeer vlot

Zowel bestelling als levering ging zeer vlot.

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.