kwaliteit produkten voor lage prijs.

De produkten zijn van top kwaliteit , en dit voor een zeer aangename lage prijs. Verzending loopt vlotjes en de communicatie is top.

alles naar wens

kwaliteit van het produkt én de aflevering (termijn en communicatie) zijn prima

Snel

Snelle, verzorgde levering. Het was de 2 de keer dat ik hier bestelde. De eerste levering heeft toen een tijdje op zich laten wachten. De 2 de levering ontvangen binnen de 3 werkdagen. Goede prijs.

Snele service

ok

Goed, correct en zakelijk afgewerkt

Professionele afwerking door snelle levering, correcte hulp bij info tijdens telefoongesprek en fijne zakelijke tegemoetkoming bij afspraken prijsonderhandeling.

Super, was de dag nadien al geleverd.

Bestelling s'middags gedaan en de volgende ochtend al geleverd.

Goede prijs en gemakkelijk besteld

Een van de weinige plekken waar ze Mondo Strong verkopen en nog aan een goede prijs ook. Bestellen was snel en gemakkelijk.

Prijs kwaliteit top

Snelle bestelling, eenvoudige webshop, snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over het toiletpapier. Snelle levering. Sterk en goed oplosbaar toiletpapier

Snelle levering en super product

Prijs kwaliteit top. Bestellen en leveren makkelijk

Zoals het hoort. Alles prima

Prijs kwaliteit uitstekend

Snelle levering, handige website

n

n

Zeer tevreden.

Gemakkelijk te bestellen. Tevreden over de producten. Nog nooit problemen ervaren.

onbetrouwbare productomschrijving

Ontstopper werd beschreven als veilig voor leidingen. Bij gebruik heeft het product mijn wc pot volledig vernield.

alles was goed

Geachte Heer of Mevrouw Mag ik julli wat vragen? Zou het mogelijk zijn Om een tombolaprijsje Te kunnen krijgen? ALLES JULLI dat Wellen doen? Laat mij eens een bericht? Groeten De regge jackie

Goede waren, goede prijs en correcte levering !

Ik ben een tevreden nieuwe klant

alles correct en snel geleverd aan een goede prijs

Telkens heel tevreden van de service en kwaliteit

perfecte service

altijd een perfecte levering goede sevice

Goed product

Goede kwaliteit. Goede opvolging qua informatie en prijs kwaliteit

Heel tevreden

super !!!

De producten zijn toegekomen

De producten zijn toegekomen

Vlotte service, makkelijk online bestellen uit ruime keuze producten en stipte levering

Ik kon snel de producten die ik nodig had terugvinden voor ons kantoor. Ze bieden een ruim aanbod tegen schappelijke prijzen. Er liep helaas iets mis met de levering, niet door Hygiëneproducten maar door Post NL. Is dezelfde week nog opgelost. Blij met de service!

goeie service

problemen met levering door post nl. maar word goed opgevolgd door de firma. waarvoor dank.

Leuke eerste ervaring!!

Alles verliep vlot, van het opzetten account tot het leveren. Zeer blij met de eerste transactie tussen ons.

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.