Eerste bestelling en prima geholpen !

Na een aangenaam telefonisch gesprek werd een sample opgestuurd. Ondertussen besteld en toegekomen. Verliep vlekkeloos.

correcte afhandeling

vlotte manier van bestellen en afhandelen

vlotte levering

De tijd tussen bestelling en levering was zeer kort, producten zijn van goede kwaliteit. Een 9 ipv een 10 voor de levermethode, de producten van dezelfde bestelling kwamen met 2 verschillende leverdiensten, op dezelfde dag. En dan was er nog het absurde dat er dozen in dozen werden gestoken voor de levering...

nog steeds niks geleverd

zoals altijd ... post.nl zit er tussen en dat loopt mis

Correcte service, vlot leverbaar.

Heel tevreden

ZEER VLOTTE EN CORRECTE SERVICE

CORRECTE EN VLOTTE VERWERKING VAN HET GEVRAAGDE ARTIKEL EN DE FACTURATIE ERVAN

Zeer teleurgesteld!

Mijn ervaring is simpel. Ik heb mijn koopwaar nooit ontvangen. Wat kan ik nog meer zeggen? Het is 12 november 2022, ik wacht nog steeds. Ik krijg te horen dat mijn adres niet correct is, terwijl dezelfde bezorgservice voor een andere bestelling op een andere site goederen op hetzelfde adres heeft afgeleverd!

goede keuze van mij.

Eerste keer besteld maar er zal zeker nog een vervolg komen. Levering correct en binnen de beloofde termijn geleverd.

Zeer vlotte. bediening

Spoedig. Geleverd. alles klopte

uitstekende service

uitstekende service.

Goed verlopen

Communicatie van orderstatus en geplande levering mag iets beter. Rest is prima.

Snelle en correcte levering

Goede en correcte service. Spijtig dat niet alle gebruikers de tissues gebruiken voor wat ze bedoeld zijn. Maar daar kunnen jullie niet aan doen. Dat ligt aan de opvoeding van de gebruikers.

Slecht

Lange levering pas gisteren onvangen

Très contente

Produits arrivés deux jours après commande Je recommande

Produkt heeft zijn werk gedaan. Snelle levering.

Prijs-kwaliteit supet

ik heb mijn product niet ontvangen

Ik zou graag ASAP mijn handzeep met korrel ontvangen, niet aangekomen op mijn adres

Snel en duidelijk

Iedere keer weer snel geleverd! De webshop is super duidelijk. Door de goede product informatie vergis ik mij nooit

Goed, snel juist transportkosten een beetje duur . Transportkost bijna duurder dan de bestelde goederen .

Vlotte service

Zeer vlotte service. Goed bereikbare klantendienst

heel goed!

Goede prijs, vriendelijke klantenservice (telefoon) en snelle levering!

vlotte bestelling

gemakkelijk materiaal te vinden en vlotte bestelling

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.