Alles naar wens verlopen

Door foute levering via PostNL werd twee maal geleverd, tijdverlies !!

Door foute levering via PostNL werd twee maal geleverd, tijdverlies !! De geadresseerde had de tijd niet om de levering in ontvangst te nemen. De bestuurder was onmiddellijk weg !!

Topservice

Het artikel i zoals beschreven en zeer snelle levering.

De bestelling en levering verliep zeer vlot!

Vlotte service!

Doen wat ze beloven

correcte levering

halve bestelling gekregen

Ik heb 2 houders besteld vlot gekregen maar de verbruiks goederen zitten er niet bij. Dit begrijp ik niet goed en er werd geen alternatief voorgesteld wat logisch is al de voorraad uitgeput is!

formidabel

Aan een opmerking is er onmiddelijk gevolg gegeven. Gewoon prachtig

Kan Beter !

5 dozen besteld waarvan er 2 geleverd zijn. Staat niet op de leveringsbon dat de 5 dozen in 2 pakkets geleverd worden.Daar er op de bestelbon stond dat er 5 dozen besteld waren ging ik er al van uit dat er misschien 2 pakkets in omloop zijn. Zelf moeten achterhalen ( via mail ) of de resterende 3 dozen in backorder waren of verstuurd waren in 2de pakket ! Omschrijving op bestelbon kan beter !!!

Alles ok

Ok

Herl goed

Vlot

Snel en correct!

Bedankt voor de goede service!

Uitstekende dienstverlening

Vlotte bestelling en levering

3x maal gebeld en 3 x zeggen ze me dat dé dezelfde dag gaan geleverd worden

Ik heb 3 maal een dame aan de lijn gehad doe me telkens zegt dat ze erachter aan gaat maar ik heb 10 dagen later nog altijd niemand gezien..niet de bestelling ! Niet de dame aan de lijn..!

goed produkt goede prijs

produkt is van uitstekende sterke kwaliteit. voor een correcte prijs.

Goede en snelle levering

Top produkt, zijn hier heel tevreden mee

Zaken zijn niet geleverd

Ik had snel doeken nodig, echter zijn deze nog steeds niet geleverd. Graag een terugbetaling want ik heb deze ondertussen niet meer nodig

Puike service !!!!!

Correcte afhandeling en levering!

Vlotte service!

Ook al was ik niet tevreden deze keer, blijf ik overtuigd van jullie kwaliteit. Ontevredenheid kwam overigens niet door jullie maar door PostNL. Hadden zij geleverd wanneer jullie hun het materiaal hadden aangeleverd, was ik op een dag bediend. Nu toch een week moeten wachten. Maar nog eens: da's PostNL.

Vlotte levering

Het gevraagde is correct en vlot geleverd.

Oké

Snelle afhandeling, prima resultaat

alles goed afgelopen

schneller Ablauf von Bestellung bis Lieferung, Rechnung korrekt erhalten, bester Preis im Vergleich.

Vlotte levering en scherpe prijs

Vlot kunnen bestellen en vlot geleverd. Niets op aan te merken.

Vlotte bestelling en snel geleverd!

Vlotte bestelling en snel geleverd!

Op en top in orde

Correcte service, snelle levering.

Pas reçu

Je n’ai toujours pas reçu mon colis

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.