snel en correct

snel en correct

TOP

Heel snelle afhandeling. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou jullie aan iedereen aanprijzen.

Vlot en makkelijk

Goede overzichtelijke website. Gemakkelijk om te bestellen. Bedankt

Le choix et le prix

Le choix des marques le prix et la rapidité de livraison

Levering zonder communicatie 2 delen, 2e levering rechtstreeks naar ophaalpunt

5 dozen besteld. 1e 3 dozen werden een eerst geleverd, de dag nadien de resterende 2 dozen. Deze laatste levering werd niet aangeboden op het besteladres, maar rechtstreeks naar het ophaalpunt, waardoor we deze daar dan dienden op te halen; Dit alles zonder enige communicatie. Zou de fout zijn van post.nl. Maar dat maakt onze zaak niet. Het enige wat we kregen waren excuses..

Prix très attractifs. Site internet détaillé. Livraison TRÈS rapide et soignée.

Administratief een puinhoop

Geen factuur ontvangen, zodat de betaling met Klarna misloopt.

Niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen...dus kan ik geen beoordeling geven

bestellen, betalen, leveren.

Service zoals je die mag verwachten

Snelle levering en prima klantenservice

Snelle, correcte levering en prima afhandeling van de BTW-factuur, die zonder problemen gecorrigeerd werd na een fout van onze kant.

zeer goed

De prijs is goed

Zeer tevreden!

Goede prijzen, snelle levering, goede kwaliteit! Zeker een aanrader dus!

Goede producten en vrij snelle levertijd.

K vond het wel een beetje gek dat mijn bestelling door twee verschillende bedrijven werd geleverd. Maar tochnog wel vrij snel.

Nalevering wanneer ?

Goede prijs kwaliteit verhouding, tijdig geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding, tijdig geleverd

Heel vlotte service en levering

Heel vlotte site en heel makkelijk om orders te plaatsen . Heel vlotte service en levering

Kapotte zeepflacons

Kapotte zeepflacons

Très bien !

Je suis très satisfaite ! Commande très facile, réception rapide, paiement par facture après réception du colis ! Parfait !

Super snel!

Aan te raden.

Een vlotte service !

Vlotte zoektocht doorheen de webshop. Perfect op de hoogte gehouden, ook bij het niet tijdig kunnen leveren van het product. Goede opvolgen en juiste levering.

Uitstekende service

Duidelijke website vlugge bestelling en levering

Alles goed verlopen van bestelling tot levering.

Gewoonweg prima !

Snel en perfecte levering, doe zo verder

Zeer correcte en vlotte levering

j utilise ce produit depuis plusieurs annees et j en ai tjrs ete tres content c est pour cela que j

commande facile paiement securisé et livraison rapide

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.